Πρωτιά στο Παρίσι για τον Τεντόγλου

12/02/2024 - 10:26 Τελευταία τροποποίηση στις 12/02/2024 - 10:30

Μια ακόμη νίκη για τον Μίλτο Τεντόγλου, αυτή τη φορά στο διεθνές μίτινγκ του Παρισιού όπου ήταν πρώτος στο μήκος με καλύτερο άλμα στα 8,06 μέτρα. 

Σε ένα μίτινγκ όπου η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική με τους Γάλλους να θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι είναι πανέτοιμοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού. 

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο στον δεύτερο δυνατό αγώνα της σεζόν δε δυσκολεύτηκε να πάρει μια ακόμη πρωτιά. Ο άλτης που προπονείται με τον Γιώργο Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα του με άλμα στα 7,77 μ., συνέχισε με τα 8,06 μ. που του έδωσαν τη νίκη, ακολούθησε ένα στα 7,91 μ. και στην συνέχεια είχε δύο άλματα στα 7,85 μ. με το πάτημα του να είναι αρκετά πίσω από τη βαλβίδα. Στο έκτο και τελευταίο άλμα ο κορυφαίος άλτης “έγραψε” 8,01 μέτρα. 

Ο 26χρονος Παγκόσμιος πρωταθλητής έχει καλύτερη φετινή επίδοση στα 8,09 μ. επίδοση που είχε σημειώσει στο μίτινγκ της Οστράβα στις 30 Ιανουαρίου. Η αγωνιστική συνέχεια θα δοθεί για τον Τεντόγλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey