Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος η Μαρία Κάσσου

21/02/2024 - 11:06 Τελευταία τροποποίηση στις 21/02/2024 - 11:25

Η Μαρία Κάσσου ετοιμάζεται να λάβει μέρος ακόμη μια χρονιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος που θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στην Πηγή Τρικάλων.

Μετά την μακρά περίοδο με περιφερειακούς αγώνες σε διάφορες περιοχές της χώρας θα ακολουθήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος. Οι αγώνες αναμένεται να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς έχουν δηλώσει συμμετοχή τα κορυφαία ονόματα των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.

Η φετινή διοργάνωση αναμένεται ξεχωρίζει και για έναν ακόμη λόγο, καθώς η πίστα έχει τροποποιηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει τον απαραίτητο βαθμό δυσκολίες και να συμβαδίζει με αυτές των αγώνων του εξωτερικού. 

Εκτός από την Μυτιληνιά πρωταθλήτρια του Πανναξιακού που έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στον παραπάνω αγώνα τις προηγούμενες χρονιές στην κατηγορία της 6χλμ Κ23 γυναικών, θα συμμετάσχουν ακόμη επτά αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου.

Συγκεκριμένα θα αγωνιστούν από την Αθλοκίνηση η Κυριακου Στέλλα-Νεφέλη στην κατηγορία 3χλμ. Κ18 γυναικών, ο Δημήτρης Τζανής 4χλμ, Κ18 ανδρών και ο Γεραγωτέλλης Φίλιππος στα 3χλμ. Κ16 ανδρών. Επίσης, από την Ολυμπιάδα Μήθυμνας θα λάβουν μέρος η Σταυρούλα Δρακοπούλου στα 8χλμ γυναικών και οι Χιωτέλλη Γαρουφαλιά και Χιωτέλλη Ελευθερία στα 2χλμ. Κ16 κοριτσιών. Τέλος, υπάρχει και η συμμετοχή του Λεβογιάννη-Ερημάκη Γιώργου από την Ηφαιστία, στην κατηγορία 4χλμ Κ18 ανδρών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey