Εκδήλωση Βραβεύσεων Κλασικού Αθλητισμού

17/04/2024 - 17:43 Τελευταία τροποποίηση στις 17/04/2024 - 17:44

H ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου διοργανώνει την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη Μυτιλήνη, τιμητική «Εκδήλωση Βραβεύσεων Κλασικού Αθλητισμού».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται προς τιμήν των αθλητών/τριών των σωματείων της Ένωσης, Λέσβου και Λήμνου, που διακρίθηκαν σε Διεθνείς Διοργανώσεις και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του Κλασικού Αθλητισμού κατά την αγωνιστική περίοδο 2023.

Θα τιμηθούν επίσης οι προπονητές των αθλητών/τριών, τα σωματεία τους καθώς και φορείς και προσωπικότητες που στήριξαν το έργο της ΕΑΣ και συνέβαλαν στην πρόοδο και ανάπτυξη του Κλασικού Αθλητισμού των νησιών του νομού μας. Οι αθλητές/τριες, προπονητές και σωματεία της ν. Λήμνου θα βραβευτούν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 κατά τη διεξαγωγή του Διασυλλογικού αγώνα Κ18 που διοργανώνει η Ένωσή Λέσβου.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και θα τιμηθεί ο συντοπίτης μας, Ολυμπιονίκης Κώστας Κεντέρης, Α' Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ. Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, την οποία ευχαριστεί η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου για την έμπρακτη υποστήριξή της στο Κλασικό Αθλητισμό των νησιών μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey