Σπουδαίες επιτυχίες στο Πανελλήνιο Ε-Ν

02/07/2012 - 17:12 Τελευταία τροποποίηση στις 02/07/2012 - 17:21

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο επιτυχίες για τον Κλασικό Αθλητισμό της Λέσβου πρόσφεραν οι αθλητές και οι αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων - νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο της Λάρισας.

Ο Πέτρος Χατζίου της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης  μπορεί να κατετάγη στην 6η θέση του Επί Κοντώ με άλμα στα 4,60μ όμως έχασε το μετάλλιο στις λεπτομέρειες, αφού η 3η θέση κρίθηκε στο ίδιο ύψος, όμως ο Μυτιληνιός άλτης το πέρασε στην 3η του απόπειρα έναντι των αντιπάλων του. Ωστόσο, με την επίδοσή του αυτή κατάφερε να σπάσει το Παλλεσβιακό ρεκόρ, αποδεικνύοντας πως το μέλλον του ανήκει.

Η Ιωάννα Λιτσολάρη της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης κατέκτησε την 4η θέση στα 100μ με επίδοση 12.79, ενώ στην 4η θέση τερμάτισε και στα 200μ. με χρόνο 25.79, τρέχοντας ομως κόντρα σε αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας.

Η Μαργαρίτα Ντίνα του Αρισβαίου Καλλονής κατέκτησε την 5η θέση στα 3000μ στιπλ (με φυσικά εμπόδια), πετυχαίνοντας χρόνο 13:46.53.

Το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, σε ανακοίνωσή του, συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές για τις επιδόσεις τους, οι οποίες επετεύχθησαν αν και ανήκουν σε μικρότερη κατηγορία, συναγωνιζόμενοι επάξια με αθλητές και αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας. Επίσης, συγχαίρει τα σωματεία τους, καθώς και τους προπονητές τους Γρηγόρη Κοντό και Στράτο Βαβαλέρο και τους εύχεται καλή συνέχεια και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey