Την Κυριακή (11/11) ο "Γύρος της Μύρινας"

01/11/2012 - 11:13

MarathoniosΟ Οργανισμός  Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης - Πολιτισμού και Αθλητισμού (Ο.Ε.Π.Α.) του Δήμου Λήμνου, σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Λήμνου, υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Λέσβου και με την υποστήριξη του ΕΠΑ.Λ. Μύρινας, διοργανώνουν το λαϊκό αγώνα δρόμου ελευθερίας «Γύρος της πόλης Μύρινας 2012» την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012, με ώρα έναρξης τις 11 το πρωί.

Οι διοργανωτές καλούν όλους τους κατοίκους του νησιού, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου, να πάρουν μέρος σ’ αυτή τη γιορτή που έχει σα σύνθημα «Τρέχω και περπατώ στην πόλη», η οποία συμπίπτει και με το Μαραθώνιο της Αθήνας.

Να σημειωθεί, ότι στα τρία πρώτα σχολεία με την πολυπληθέστερη συμμετοχή θα δοθεί ως έπαθλο αθλητικό υλικό αξίας 300€, 200€ και 100 € αντίστοιχα. Επίσης, η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Λέσβου και η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα, στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Λήμνου θα βραβεύσει αθλητές και αθλήτριες του νησιού, που έχουν διακριθεί σε διεθνείς, Πανελλήνιους και Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για τη διοργάνωση, αλλά και να πραγματοποιήσουν τις εγγραφές τους, στην ιστοσελίδα www.limnos.gov.gr ή τηλεφωνικά στο 2254024011. Επίσης οι μαθητές θα μπορούν να συμπληρώνουν δελτία συμμετοχής στα σχολεία τους.

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν ανήμερα του Αγώνα (9:00-10:15) στο χώρο της εκκίνησης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey