Πρώτη η Μαργαρίτα Ντίνα στη Μύρινα [pics]

12/11/2012 - 18:42 Τελευταία τροποποίηση στις 12/11/2012 - 19:05

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, τόσο από πλευράς συμμετεχόντων όσο και από θέμα οργάνωσης, διεξήχθη ο «Γύρος της Μύρινας», το πρωί της περασμένης Κυριακής στo γειτονικό νησί της Λήμνου.

Ο αίθριος καιρός αποτέλεσαι σύμμαχο της διοργάνωσης και οι δρόμοι της πόλης γέμισαν από μικρούς και μεγάλους, που έτρεξαν όλοι μαζί και χάρηκαν τη συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση.

Ο Γύρός της Μύρινας διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης - Πολιτισμού και Αθλητισμού (Ο.Ε.Π.Α.) του Δήμου Λήμνου, σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Λήμνου, υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Λέσβου και με την υποστήριξη του ΕΠΑ.Λ. Μύρινας.

Margarita_Ntina_Gyros_Myrinas_2012_2Μάλιστα, από πλευράς Λέσβου ταξίδεψε στη Λήμνο η αθλήτρια του Αρισβαίου Καλλονής Μαργαρίτα Ντίνα, που κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των γυναικών, κόβωντας το νήμα σε μια απόσταση πέντε χιλιομέτρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές χάρισαν δώραστα σχολεία με την πολυπληθέστερη συμμετοχή, ενώ στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Λήμνου, βραβεύτηκαν αθλητές και αθλήτριες του νησιού, που έχουν διακριθεί σε διεθνείς, Πανελλήνιους και Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey