Κλέλια και Άννυ Πανταζή στον Μαραθώνιο!

13/11/2012 - 14:14 Τελευταία τροποποίηση στις 13/11/2012 - 14:38

Στο 30ο Κλασικό Μαραθώνιο των Αθηνών έλαβαν μέρος, εκτός από την Ντενίζ Δημάκη που κατετάγη στην 8η θέση των γυναικών, και άλλοι Λέσβιοι όπως οι Ολυμπιονίκες της Ρυθμικής Γυμναστικής Κλέλια και Άννυ Πανταζή.

Οι δύο πρωταθλήτριες από τη Γέρα έτρεξαν φορώντας μπλουζάκια υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος, του Ινστιτούτου "We are for the world" με σύνθημα "Τρέξτε, το κλίμα του πλανήτη σας χρειάζεται".

Έτσι, εκτός από τη χαρά της συμμετοχής πέρασαν και το δικό τους μήνυμα, μέσω της μεγάλης αυτής γιορτής του κλασικού αθλητισμού, όπου όσοι έλαβαν μέρος είτε έτρεξαν το σύνολο της διαδρομής είτε ένα κομμάτι της, είναι νικητές.

Klelia_Annie_Pantazi_Marathon_Athens_2012_2Εξάλλου, ο Κλασικός Μαραθώνιος των Αθηνών χαρίζει μια γεύση από τον ελληνικό πολιτισμό, σε μια διαδρομή την οποία έτρεξε πριν από 2.502 χρόνια ο Φειδιππίδης, την ανανέωσε το 1896 ο Πιερ ντε Κουμπερτέν και την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο ο Σπύρος Λούης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερη παρ' ότι η κλασική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων και 195 μέτρων θεωρείται από τις δυσκολότερες στον κόσμο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey