"Δρόμος Ελευθερίας" στη Μυτιλήνη (15/12)

26/11/2012 - 13:05 Τελευταία τροποποίηση στις 26/11/2012 - 13:19

running_feet1Στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 ετών από την απελευθέρωση της Λέσβου και την αποτίναξη του οθωμανικού ζυγού, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου αποφάσισε να διοργανώσει το λαϊκό αγώνα "Δρόμος Ελευεθρίας", που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Λέσβου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 09:30 με δικαίωμα συμμετοχής για όλους του κατοίκους του νησιού, μικρούς και μεγάλους, ενώ αμέσως μετά, οι διοργανωτές έχουν προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων.

Αρχικά, στις 10:30 θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στην προτομή του ελευθερωτή της Λέσβου, Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη και εν συνεχεία, στις 11:30, θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, με παράλληλες ομιλίες αλλά και φωτογράφιση όλων των συμεμτεχόντων και των διακριθέντων Λέσβιων αθλητών και αθλητριών σε διεθνείς και Πανελλήνιους αγώνες, καθώς επίσης και προπονητών, διαιτητών, κριτών, παραγόντων όλων των αθλημάτων, με επίδοση σχετικών αναμνηστικών.

Μάλιστα, πρόθεση των διοργανωτών είναι η έκδοση βιβλίου με βιογραφικά και φωτογραφίες όλων των διακριθέντων Λέσβιων αθλητών και αθλητριών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από το 1912 έως και σήμερα, για κάθε άθλημα ξεχωριστά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey