Δηλώσεις συμμετοχής στο "Δρόμο Ελευθερίας"

06/12/2012 - 12:19 Τελευταία τροποποίηση στις 06/12/2012 - 13:12

running_feet1Προκηρύχθηκε ο λαϊκός αγώνας σε δημόσια οδό "Δρόμος Ελευθερίας 2012", που διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Λέσβου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 ετών από την απελευθέρωση της Λέσβου.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στην πόλη της Μυτιλήνης με αφετηρία την Επάνω Σκάλα (Άγαλμα Μικρασιάτισσας μάνας) και ώρα έναρξης τις 9:30 το πρωί.

Η συνολική απόσταση που θα διανυθεί είναι 2.000μ και η διαδρομή που θα ακολουθηθεί έχει σημείο εκκίνησης επί της οδού Ναυμαχίας Έλλης (Άγαλμα Μικρασιάτισσας μάνας), με κατεύθυνση κατά μήκος της οδού προς το Κάστρο, δεξιά ανηφορική στροφή προς την οδό Μικράς Ασίας με κατεύθυνση προς το Δικαστήριο, ευθεία κατεύθυνση επί της οδού 8ης Νοεμβρίου η οποία κατηφορίζει, περνώντας δίπλα από το Νέο Μουσείο, δεξιά στροφή επί της οδού Σκρα και αριστερά στροφή επί της οδού Αριστάρχου, παίρνοντας πορεία προς τον κεντρικό δρόμο του λιμανιού, που στρίβει δεξιά στην οδό Παύλου Κουντουριώτη, περνώντας μπροστά από το ξενοδοχείο “Blue Sea” και τερματισμό στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Στο "Δρόμο Ελευθερίας 2012" μπορούν να συμμετάσχουν συμπολίτες μας χωρισμένοι στις εξής κατηγορίες, οι οποίες θα εκκινήσουν όλες ταυτόχρονα:

> Ανδρών (γενν. 1997 & μεγαλύτεροι)
> Γυναικών (γενν. 1997 & μεγαλύτερες)
> ΠΠ Α' - ΠΠ Β' (γενν. 1998 - 2001)
> ΠΚ Α' - ΠΚ Β' (γενν. 1998 - 2001)
> Ανδρών (Λαϊκή συμμετοχή - γενν. 1983 & μεγαλύτεροι)
> Γυναικών (Λαϊκή συμμετοχή - γενν. 1983 & μεγαλύτερες)

Diadromi_Dromos_eleytherias2012Τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη του ΣΕΓΑΣ έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στον αγώνα με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Στις παραπάνω κατηγορίες έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές των συλλόγων, αλλά και γενικότερα κάθε συμπολίτης μας, Έλληνας ή αλλοδαπός, που δεν έχει δελτίο αθλητικής ιδιότητας του ΣΕΓΑΣ και γενικότερα οι  ανεξάρτητοι αθλητές ή μαθητές, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Όσοι επιθυμούν να τρέξουν στο "Δρόμο Ελευθερίας 2012" θα πρέπει απαραίτητα να οριστικοποιούν τη συμμετοχή τους με αυτοπρόσωπη παρουσία στην αίθουσα κλήσης, που θα βρίσκεται σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στο σημείο εκκίνησης, τουλάχιστον 45 λεπτά πριν τη διεξαγωγή του, με το αθλητικό τους δελτίο ή την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό της ηλικίας τους.

Για τους ανήλικους μαθητές, η απόδειξη της ηλικίας τους θα γίνεται με συγκεντρωτική κατάσταση από το σχολείο τους, με υπογραφή από το Διευθυντή ή το συνοδό. Σε διαφορετική περίπτωση απαιτείται συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης από τον κηδεμόνα.

Δηλώσεις συμμετοχής σωματείων, σχολείων, ομάδων, καθώς και ανεξάρτητων ή μεμονωμένων αθλητών,  θα πρέπει να κατατεθούν ή να σταλούν στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου μέσω e-mail "Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.", τηλεφωνικά ή με φαξ στο 22510-26453, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου. Όσοι συμπολίτες μας δεν προλάβουν να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους, θα έχουν δικαίωμα να εγγραφούν την ημέρα του αγώνα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα υπάρχει στην αφετηρία.

Να σημειωθεί ότι στον πρώτο νικητή και νικήτρια θα απονεμηθεί κύπελλο. Στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας, που θα ανέβουν στο βάθρο, θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

Οι απονομές θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης των βραβεύσεων που διοργανώνεται από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Β. Αιγαίου και του Δήμου Λέσβου.

ΕΝΤΥΠΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ "ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2012"

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ / ΣΧΟΛΕΙΩΝ / ΦΟΡΕΩΝ

ATOMIKH ΔΗΛΩΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

(Download με δεξί κλικ και "Αποθήκευση δεσμού ως..." ή "Save target as..." για "mozilla firefox")

(Download με δεξί κλικ και "Αποθήκευση συνδέσμου ως..." ή "Save link as..." για "google chrome")

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey