Όλα έτοιμα για το "Δρόμο Ελευθερίας"

13/12/2012 - 17:04 Τελευταία τροποποίηση στις 13/12/2012 - 17:37

MarathoniosΗ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου διοργανώνει εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Λέσβου, το Σάββατο (15/12), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Τομέα Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου.

Το πρωί, στις 9:30, θα δοθεί η εκκίνηση στο λαϊκό αγώνα σε δημόσια οδό με την ονομασία «Δρόμος Ελευθερίας», συνολικής απόστασης 2 χιλιομέτρων, με τερματισμό μπροστά στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, στην Προκυμαία.

Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν από την οδό Ναυμαχίας Έλλης, όπισθεν του ΙΚΑ Μυτιλήνης στην Επάνω Σκάλα, όπου μπορούν να συμπληρώσουν και τις δηλώσεις.

Στιε 10:15, θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Ελευθερωτή της Λέσβου, Ναυάρχου Π. Κουντουριώτη, με τη συμμετοχή Λέσβιων αθλητών που έχουν διακριθεί σε διεθνείς και Πανελλήνιους αγώνες, καθώς επίσης κριτών, προπονητών και παραγόντων.

Αμέσως μετά, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στις 11:30, θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση που θα περιλαμβάνει ομιλίες, βραβεύσεις στους Λέσβιους διακριθέντες για τις επιτυχίες στον αθλητισμό, σε κριτές, διαιτητές, παράγοντες όλων των αθλημάτων και απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων, παράλληλα με τα έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές του "Δρόμου Ελευθερίας".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey