Ενέκρινε μεταγραφές αθλητών ο ΣΕΓΑΣ

28/12/2012 - 15:36 Τελευταία τροποποίηση στις 28/12/2012 - 16:06

Litsolari_training_tarlas1H αρμόδια Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ προχώρησε σε εγκρίσεις, απορρίψεις και επανεγγραφές αθλητών λίγο πριν φύγει το 2012, δίνοντας στη δημοσιότητα τα δύο πρακτικά που περιλαμβάνουν περισσότερες από 500 υποθέσεις αθλητών και αθλητριών.

Ανάμεσα τους και κάποιες από τη Λέσβο, με τις περισσότερες να έχουν ευτυχή κατάληξη τόσο για τους αθλητές μας όσο και για τα σωματεία τους.

Πιο αναλυτικά, η πιο σημαντική από όλες αφορά τη μετακίνηση της πρωταθλήτριας Ιωάννας Λιτσολάρη από τον Αρίωνα Μυτιλήνης στην Αθλοκίνηση. Μάλιστα ο συγκεκριμένος σύλλογος αποδείχθηκε ο πιο δραστήριος του νησιού αφού απέκτησε με μεταγραφή την Ευστρατία - Μιχαέλα Φιάσκα από τον Αρίωνα και την Κωνσταντίνα Ιουλία Καριοφύλλη από το Δρομέα Λέσβου.

Δύο προσθήκες πραγματοποίησε και η Ολυμπιάς Μηθύμνης, που απέκτησε τη Νίκη Καλατζή και τη Μαρία Φάκκα, αμφότερες από τον Αρισβαίο Καλλονής.

Σε ότι αφορά την Αθλοκίνηση έγινε επανεγγραφή του αθλητή Χμαντουίχ Χουσείν σύμφωνα με το πρακτικό αλλοδαπών του 2010 και βάσει των προϋποθέσεων του άρθρου 2 της εφημερίδας της Κυβερνήσεων (αρ. φύλλου 2345-18/11/11/2008).

Τέλος, δεν εγκρίθηκε η μετακίνηση της πρωταθλήτριας Γρηγορίας Κεραμιδά από τον Τρίτωνα Θεσσαλονίκης στον Αρισβαίο Καλλονής, αφού κρίθηκε εκπρόθεσμη και χωρίς να έχουν προσκομιστεί τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey