Χάλκινο η Δημάκη, καλή επίδοση η Ντίνα

26/02/2013 - 12:26 Τελευταία τροποποίηση στις 27/02/2013 - 13:29

Ntina_Anwmalos_Dromos_Trikala2013Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στην Πηγή Τρικάλων, με τη συμμετοχή αρκετών αθλητών, πλην όμως λιγότερων σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, αφού "κόπηκε" η κατηγορία παμπαίδων - παγκορασίδων Α'.

Τη Λέσβο εκπροσώπησε η Μαργαρίτα Ντίνα, που αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αρισβαίου Καλλονής στην κατηγορία νεανίδων και τερμάτισε τα 4.000μ στη 14η θέση ανάμεσα σε 35 αθλήτριες, με χρόνο 16:24.0, που αποτελεί μάλιστα και ατομικό της ρεκόρ, στον πρώτο ουσιαστικά επίσημο αγώνα της για τη φετινή περίοδο. Μια αρκετά καλή θέση, αν αναλογιστεί κανείς πως στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία έλαβαν μέρος όλες οι αθλήτριες που πρωταγωνιστούν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η Μαργαρίτα Ντίνα έχει καταφέρει εξάλλου με σκληρή δουλειά και επιμονή, να πανηγυρίσει αρκετές επιτυχίες την τελευταία διετία σε συλλογικό επίπεδο.

Dimaki_Deniz_Anwmalos_Dromos_Trikala2013Εκείνη που ξεχώρισε βέβαια, ήταν η Μυτιληνιά πρωταθλήτρια Ντενίζ Δημάκη, που συμμετείχε με το σύλλογό της, ΓΑΣ Ιλισσό στα 8.000μ, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των γυναικών με χρόνο 29:03.0.

Η Ντενίζ συνέχισε έτσι μια παράδοση που έχει δημιουργήσει, να βρίσκεται δηλαδή στο βάθρο του συγκεκριμένου αγώνα, έχοντας πραγματική συλλογή μεταλλίων.

Εξάλλου πρόκειται για μια από τις πιο έμπειρες αθλήτριες στον ανώμαλο δρόμο, έχοντας ξεκινήσει από το τρίαθλο με σημαντικές διακρίσεις και συμμετοχή μάλιστα στην Ολυμπιάδα της Αθήνας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey