Εμπόδια στα σχέδια της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου

11/04/2013 - 12:25 Τελευταία τροποποίηση στις 11/04/2013 - 13:06

stivos_empodiaΜε νέα της ανακοίνωση η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου κάνει γνωστή ακόμα μια μετάθεση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Στίβου στις κατηγορίες παίδων - κορασίδων, αφού η απάντηση που έλαβε από τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου για τη διαθεσιμότητα του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης ήταν και πάλι αρνητική.

Οι αρμόδιοι της Δημοτικής Αρχής δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή των αγώνων του κλασικού αθλητισμού στις ημερομηνίες που είχαν επιλεγεί από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, λόγω των αγώνων της ΑΕΛΚ στον "Ταρλά" για το πρωτάθλημα της Football League, παρά το γεγονός ότι είχαν προγραμματιστεί ημέρα Σάββατο και όχι Κυριακή. Από πλευράς Δήμου ισχυρίζονται ότι το νομικό πρόσωπο παραχωρεί το γήπεδο στην ομάδα της Καλλονής 24 ώρες πριν την έναρξή κάθε αγώνα και ως εκ τούτου είναι αδύνατη η διεξαγωγή των διασυλλογικών αγώνων Στίβου στο Στάδιο αυτές τις ημερομηνίες.

Δεδομένης και της ακαταλληλότητας του Σταδίου "Κώστας Κεντέρης", η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου αναγκάστηκε να τροποποιήσει το αγωνιστικό της πρόγραμμα για τον ανοικτό στίβο. Το διασυλλογικό παίδων κορασίδων μεταφέρθηκε για τις 18 Μαΐου και έτσ η πρώτη χρονικά διοργάνωση για το 2013 θα διεξαχθεί στη Λήμνο και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας, που θα φιλοξενήσει την Α' Φάση στα "Πολύαθλα" παμπαίδων - παγκορασίδων Β, στις 20 του Απρίλη.

Να σημειωθεί ότι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα των κατηγοριών παμπαίδων-παγκορασίδων Α' για τα σωματεία Λέσβου και Λήμνου θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Το καλεντάρι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου

Kalentari_EAS_SEGAS_Lesvou_2013

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey