Πετυχημένη διημερίδα από την ΑΕ Λήμνου

26/04/2013 - 10:47 Τελευταία τροποποίηση στις 26/04/2013 - 11:10

AE_Limnou_Dihmerida_Stivou_2013Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η διημερίδα αγώνων στίβου, που διοργάνωσε η ΑΕ Λήμνου στο δημοτικό Στάδιο Μυρίνας το περασμένο σαββατοκύριακο (20-21/4).

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της προκήρυξης της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου για το διασυλλογικό πρωτάθλημα παμπαίδων Β' - πανκορασίδων Β'. Παράλληλα, για πρώτη φορά στη Λήμνο, διεξήχθη ημερίδα στίβου για Α.Μ.Ε.Α.

Την Κυριακή (21/4) έγιναν οι αγώνες «Kids Athletics», όπου επικράτησε ο ενθουσιασμός, το χαμόγελο των μικρών παιδιών όσο και των παρευρισκομένων, οι οποίοι καταχειροκρότησαν τα παιδιά. Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.

Η Αθλητική Ένωση Λήμνου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαρίστησε θερμά όλους τους εθελοντές που συντέλεσαν στη διεξαγωγή των αγώνων, το δήμο Λήμνου για την ευγενική παραχώρηση του δημοτικού Σταδίου Μύρινας και την προσφορά των καπέλων, τον επιχειρηματία κ. Ιάκωβο Παπαδόπουλο (Κύβος – Jumbo) για την προσφορά του σε αθλητικές στολές στους αθλητές τμήματος Α.Μ.Ε.Α. της ΑΕ Λήμνου, καθώς επίσης και τον κ. Ανδρόνικο Βαρτεβανιάν για την προσφορά του σε εμφιαλωμένα νερά και χυμούς καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων στο σύνολο των αθλητών και εθελοντών που έλαβαν μέρος στη διημερίδα στίβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey