Κούρεψαν χόρτο και... βαλβίδα μαζί! [pics]

11/05/2013 - 12:12 Τελευταία τροποποίηση στις 11/05/2013 - 12:44

Sfairovolia_Valvida_Spasmeni1Λάθη γίνονται και είναι ανθρώπινα, όμως φαίνεται πως η αδιαφορία ορισμένων σε συνδυασμό με την ατιμωρησία που επικρατεί γενικώς και αοριστώς στο δημόσιο τομέα, έχουν οδηγήσει κάποιους να επιδίδονται -άθελά τους- σε συνεχείς καταστροφές.

Πριν από λίγο καιρό, κάποιοι στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης σκέφτηκαν να... ξηλώσουν το βάθρο των νικητών του στίβου για να καλύψουν με το καπάκι ένα σπασμένο φρεάτιο στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων.

Χθες, κατά τη διάρκεια του κουρέματος του χόρτου, ο χειριστής του μηχανήματος από απροσεξία ουσιαστικά... κούρεψε και τη βαλβίδα της σφαιροβολίας, καταστρέφοντας τη κυριολεκτικά, αφού πάτησε πάνω της με το μηχάνημα, αδιαφορώντας ενδεχομένως ακόμα και για τη χρηστικότητά της.

Sfairovolia_Valvida_Spasmeni2Και όλα αυτά ενώ σήμερα το πρωί ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν τα αγωνίσματα της σφαίρας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου, τόσο στην κατηγορία των ανδρών όσο και σε αυτή των γυναικών.

Nα σημειωθεί επίσης, ότι κατήγγειλαν στο "SL" άνθρωποι του Στίβου οι οποίοι περνούν καθημερινά πολλές ώρες στον "Ταρλά", πριν λίγες ημέρες αυτοκίνητο τροφοδοσίας πάτησε και διέλυσε κυριολεκτικά βατήρα που ήταν τοποθετημένος για τις ανάγκες προπόνησης στην αφετηρία των 100μ...

Το μπάχαλο που επικρατεί είναι άνευ προηγουμένου, αλλά το χειρότερο είναι πως κανείς από τους υπευθύνους για τις συγκεκριμένες καταστροφές δε λογοδοτεί στους ανωτέρους του. Ελπίζουμε τουλάχιστον, η Δημοτική Αρχή να προβεί σε επιδόρθωση των ζημιών. Και μάλιστα άμεσα.

Sfairovolia_Valvida_Spasmeni_hor2Sfairovolia_Valvida_Spasmeni_hor1

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey