Διημερίδα ΓΣ Αλκαίου στον Πολιχνίτο!

11/05/2013 - 13:53 Τελευταία τροποποίηση στις 05/11/2014 - 13:40

Dihmerida_Stivou_Polixnitos_Alkaios_2013_1Διημερίδα αγώνων στίβου διοργάνωσε ο ΓΣ Αλκαίος Μυτιληνης στο Δημοτικό Στάδιο Πολιχνίτου στις κατηγορίες παμπαίδων - παγκορασίδων Α'- Β' και μίνι. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν βάσει των προκηρύξεων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και συνοδεύτηκαν από μεγάλη επιτυχία.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα τη Λαμπροτετάρτη και χαρακτηρίστηκε από τον ενθουσιασμό, το χαμόγελο των μικρών αθλητών, αλλά και των παρευρισκομένων, οι οποίοι χειροκρότησαν θερμά όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Στους συμμετέχοντες, οι οποίοι χάρηκαν τη διοργάνωση και σημείωσαν αρκετά καλές επιδόσεις, απονεμήθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.

Ο Γ.Σ Αλκαίος Μυτιλήνης σε ανακοίνωσή του ευχαρίστησε το Κέντρο Υγείας Πολιχνιτου και συγκεκριμένα τη Διευθύντρια Χριστίνα Χριστόπουλου Παπαδημητρίου, καθώς και τη γιατρό Ελένη Παρασκευοπούλου.

Dihmerida_Stivou_Polixnitos_Alkaios_2013_2Επίσης, την πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πολιχνίτου Γιούλη Αράπογλου και τον σύζυγο της Γιώργο Αραπογλου για τη διάθεση των αποδυτηρίων της ομάδας, τα οποία χρησιμοποίησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που έλαβαν μέρος στους αγώνες.

Μεγάλη συμβολή στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης είχε και ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Πολιχνίτου Ευστράτιος Μοιρασγεντής, ο οποίος διέθεσε τα νερά και το γήπεδο, καθώς και ο Νεκτάριος Πανσεληνάς που καθάρισε τον αγωνιστικό χώρο από τα ξερά χόρτα. Επίσης, ο Μανόλης Καστανάκης για την ηχητική κάλυψη της διοργάνωσης.

Οι άνθρωποι του ΓΣ Αλκαίου Μυτιλήνης ευχαρίστησαν τέλος θερμά την εταιρία "IGFA Car Rental" για τη δωρεάν μετακίνηση των αθλητών με ιδιωτικό πούλμαν, όπως επίσης και τις "Suzuki Ψωμάς", "Mytilene Tours" για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης.

Dihmerida_Stivou_Polixnitos_Alkaios_2013_3Dihmerida_Stivou_Polixnitos_Alkaios_2013_4Dihmerida_Stivou_Polixnitos_Alkaios_2013_5

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey