Ημερίδα για τα αναβολικά πριν τους Αιγαιοπελαγίτικους

16/09/2013 - 18:56

Anavolika_Hmerida_Xios_Aegean2013Με την ευκαιρία της διεξαγωγής των 26ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου, που θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο της Χίου το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιήθει Ημερίδα με θέμα: «Αναβολικά σαν την λερναία ύδρα, χτυπούν τον αθλητισμό».

Την Ημερίδα διοργανώνουν ο ΣΕΓΑΣ και η μη κερδοσκοπική εταιρεία "Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά" (Α.ΧΩ.Α.), παρουσία του Προέδρου της κ. Γιώργου Κατσιμπάρδη, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης τις 10:30 το πρωί, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη των μεγάλων πρωταθλητών της Χίου, Χρήστου Μάντικα και Νίκου Σύλλα.

Στη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιασθούν οι εισηγήσεις του πρώην Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Πάνου Μπιτσαξή, ο Διευθυντής χειρουργός μεταμοσχεύσεων  του Ιπποράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος Τάκης, ο Καθηγητής Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Γιάννης Πανούσης, η επίκουρος καθηγήτρια των ΤΕΦΑΑ Αθηνών και μέλος του ΔΣ του κεντρικού ΣΕΓΑΣ κ. Πολυξένη Αργεντάκη και ο αναπληρωτής καθηγητής των ΤΕΦΑΑ Αθηνών κ. Θεόφιλος Πυλιανίδης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey