Ενισχύεται η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης

23/10/2013 - 13:50 Τελευταία τροποποίηση στις 23/10/2013 - 14:30

Athlokinisi_Mytilinis_athlites_tarlasΗ μεταγραφική περίοδος στο Στίβο ξεκίνησε από τις 15 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του μήνου, με την Αθλοκίνηση Μυτιλήνης να κινείται έντονα πραγματοποιώντας "επαναπατρισμό" πολλών Λέσβιων αθλητών, που τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν σε ομάδες της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, αθλητές της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης θα είναι και επίσημα από την 1η Νοεμβρίου ο πρωταθλητής του ακοντισμού Γιώργος Αγιασώτης, με διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων το 2001 (10η θέση) και συμμετοχή την επόμενη χρονιά (2002) και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ίδιας κατηγορίας.

Επίσης ο σπρίντερ Γιάννης Αποστόλου, που ανήκε στον Παναθηναϊκό, έχοντας εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του 2004, με συνεχόμενες συμμετοχές στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Καθώς και η σπρίντερ Κατερίνα Καρατζά, με θητεία στον Τρίτων Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης αναμένεται να δώσει πόστο στο τεχνικό τιμ στην ασημένια Μεσογειονίκη του ακοντισμού Αγγελική Τσιολακούδη ενώ ετοιμάζει και μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή, που θα προκαλέσει αίσθηση στο χώρο του κλασικού αθλητισμού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey