Συστήθηκε και στη Θεσσαλονίκη η Μαργαρίτα!

23/10/2013 - 14:30 Τελευταία τροποποίηση στις 23/10/2013 - 14:54

Ntina_Margarita_termatismos_5000m_SalonicaΤις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις άφησε η πρώην αθλήτρια του Αρισβαίου Καλλονής Μαργαρίτα Ντίνα, στον πρώτο μεγάλο αγώνα που έδωσε στη Θεσσαλονίκη, νέο τόπο διαμονής της πλέον, με τα χρώματα και του νέου της συλλόγου, Σ.Α.Π.Κ. Νεάπολης.

Η αθλήτρια με τις πολλές επιτυχίες της στα 3.000μ στιπλ αλλά και τις αποστάσεις ημιαντοχής, συμμετείχε στο 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην κατηγορία των 5.000μ, κατακτώντας την 1η θέση στις γυναίκες σε μια κούρσα με έντονο συναγωνισμό.

Η Μαργαρίτα συστήθηκε έτσι στο κοινό της Θεσσαλονίκης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού στη διοργάνωση του Τρίτωνα Θεσσαλονίκης έλαβαν μέρος περισσότεροι από 12.000 δρομείς κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης, πλημμυρίζοντας κυριολεκτικά την παραλακή λεωφόρο και τους κεντρικούς δρόμους της συμπρωτεύουσας.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης, ενταγμένοι στις εκδηλώσεις που υποστηρίζονται από τον Οργανισμό «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

Ουσιαστικά, ήταν ένα νυχτερινό πάρτυ δρόμου, το οποίο μάλιστα στέφθηκε από πρωτοφανή επιτυχία, όχι μόνο επειδή οι συμμετοχές ήταν σχεδόν τριπλάσιες από το περσινό πρώτο εγχείρημα, αλλά και επειδή οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για τρέξιμο κάτω από τα φώτα της πόλης και υπό τους ήχους της μουσικής των DJs της διοργάνωσης.

Στον αγώνα των 5.000μ γυναικών η Μαργαρίτα Ντίνα έκοψε πρώτη το νήμα (18:42.0), αφήνοντας στη 2η θέση του βάθρου τη Θεοδοσία Μάρκου του ΓΣ Γρεβενών (19:08.0) και στην 3η τη Δανάη Πασπάτη του ΓΑΣ Ιλισός (19:19.0).

Να σημειωθεί επίσης ότι στο δρόμο των 5.000μ έλαβε μέρος και η ομάδα του Ολυμπιακού Μουσείου, την οποία αποτελούσαν 24 Ολυμπιονίκες. Συγκεκριμένα, την απόσταση έτρεξαν ο Δημοσθένης Ταμπάκος, η Βούλα Πατουλίδου, η Αναστασία Κελεσίδου, η Πηγή Δεβετζή, η Αθανασία Τσουμελέκα, ο Όθων Μοσχίδης, ο Στέλιος Μυγιάκης, ο Ανδρέας Κοσματόπουλος, η Σοφία Μπεκατώρου, η Αιμιλία Τσουλφά, η Σοφία Παπαδοπούλου, η Εύη Μωραϊτίδου, η Αγγελική Καραπατάκη, η Βούλα Κοζομπόλη, η Τατιάνα Καββαδία, η Μαρία Καραγιαννοπούλου, η Βιργινία Κραβαριώτη, η Βούλα Ζυγούρη, η Φωτεινή Βαβάτση, ο Νίκος Σιρανίδης, ο Κλεάνθης Μπάργκας, η Ευαγγελία Ψάρρα, η Χριστίνα Γιαζιτζίδου και η Έλλη Μυστακίδου, καθώς και η ομάδα του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, που περιλάμβανε 21 αναπηρικά αμαξίδια και 20 συνοδούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey