Στην τελική ευθεία για Βραζιλία ο Χατζίου!

23/10/2013 - 15:20

Xatziou_Petros_Epi_Konto3H κλήση του Πέτρου Χατζίου στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει όχι μόνο τη Λέσβο, αλλά και την Ελλάδα, στην επερχόμενη Γυμνασιάδα της Βραζιλίας αποτέλεσε σίγουρα ισχυρό κίνητρο για μια καλή εμφάνιση, κάτι που προϋποθέτει σκληρή προετοιμασία και κατάλληλη προπόνηση.

Η "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" άλλωστε είχε φροντίσει να ενημερώσει τους φίλους του Κλασικού Αθλητισμού από τις 30 Σεπτεμβρίου για τη σπουδαία αυτή εξέλιξη.

Ο αθλητής του Γρηγόρη Κοντού μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία εν όψει της σημαντικής αυτής διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου στην πόλη Μπραζίλια και θα συγκεντρώσει στη λατινική Αμερική σπουδαίους αθλητές σε κάθε αγώνισμα από κάθε χώρα. Άλλωστε η Γυμνασιάδα δε συγκρίνεται τυχαία με τα Παγκόσμια πρωταθλήματα στις αντίστοιχες ηλικίες.

Ο Χατζίου θα εκπροσωπήσει το 4ο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Μυτιλήνης, φορώντας παράλληλα το εθνόσημο στο στήθος, όπως έκανε και στην Ουκρανία το καλοκαίρι, συμμετέχοντας στο παγκόσμιο ραντεβού των παίδων, στο άλμα επί κοντώ.

Ο αθλητής της Αθλοκίνησης, με κορυφαία επίδοση φέτος τα 4,90μ που του χάρισε ισάριθμα χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο τόσο των παίδων όσο και των εφήβων, προετοιμάζεται σκληρά για μια αντίστοιχη επίδοση που θα του επιτρέψει να διακριθεί σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο, κάνοντας για μια ακόμη φορά περήφανη όλη τη Λέσβο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey