Πετυχημένα τα Kids' Athletics στη Λήμνο

02/07/2014 - 14:13 Τελευταία τροποποίηση στις 02/07/2014 - 14:23

Kids_Athletics_AE_Limnou_2014_1Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι «2οι Παλλημνιακοί Αγώνες Στίβου - Kids Athletics Ioύνιος 2014», βασισμένοι στο πρόγραμμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Στίβου της ΙΑΑF με στόχο τη γνωριμία των παιδιών με τα αγωνίσματα του Στίβου μέσα από το ομαδικό παιχνίδι.

Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν ο Ο.Ε.Π.Α. Δήμου Λήμνου και η Α.Ε. Λήμνου, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου το απόγευμα του Σαββάτου (28/6) στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας Λήμνου, το οποίο γέμισε από τα χαρούμενα προσωπάκια τις φωνές και τα χειροκροτήματα για τους 130 μικρούς αθλητές, ηλικίας 6-12 ετών, που έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα. Σχετικά αναμνηστικά διπλώματα δόθηκαν σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και αγωνίσματα των κατηγοριών ΠΠ-ΠΚΒ', όπου έλαβαν μέρος 24 αθλητές και αθλήτριες της ΑΕ Λήμνου, επίσης πριν από την έναρξη της παρουσίασης του προγράμματος έγινε επίδειξη των αγωνισμάτων στίβου και η παρουσίαση του τμήματος ΑΜΕΑ.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και η ΑΕ Λήμνου ευχαριστούν θερμά: Τον Ο.Ε.Π.Α. του Δήμου Λήμνου για την αμέριστη συμπαράστασή του, το Ε.Κ.Α.Β. Λήμνου για την παρουσία του, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λήμνου για την συνδρομή της, τους 40 εθελοντές της Λήμνου σε όλα τα στάδια της διοργάνωσης για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν για την επιτυχία της διοργάνωσης, τους κ.κ. Α. Βαρτεβανιάν «Nestle Ice Cream», Χ. Αμδίτη «ACS Courier”, Ι. Γκαλιούρη για τη φωτογραφική κάλυψη, Τ.Τσίκοβα για τη χορηγία στα μπλουζάκια των εθελοντών, Μουχτή-Γαρυφαλλίδη-Μιχαηλίδη για την προσφορά ειδών, τα παιδιά που ασχολήθηκαν με την βιντεοκάλυψη της διοργάνωσης, τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή της διοργάνωσης, τους γονείς και τα παιδιά για την συμμετοχή τους.

Kids_Athletics_AE_Limnou_2014_2Kids_Athletics_AE_Limnou_2014_3

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey