Στο Λουτράκι για... μετάλλια!

03/07/2014 - 16:28

Argyrou_Kemeleni_MitselliΠερισσότεροι από 600 αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους της Νότιας Ελλάδας και των νησιών του Αιγαίου θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακου (5 - 6/7) στο «Θώδειο» δημοτικό στάδιο στο Λουτράκι, όπου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας των παμπαίδων και παγκορασίδων.

Στον νότιο όμιλο θα αγωνιστούν αθλητές και αθλήτριες σωματείων από τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βοιωτίας / Εύβοιας – Βόρειας Πελοποννήσου – Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ανατολικής Πελοποννήσου – Πειραιά – Αθήνας – Ανατολικής Αττικής – Δυτικής Αττικής – Λέσβου – Χίου / Σάμου – Κυκλάδων – Δωδεκανήσων και Κρήτης.

Τη Λέσβο αναμένεται να εκπροσωπήσουν αρκετές αθλήτριες, που έχουν πιάσει τα όρια πρόκρισης. Μάλιστα τρεις εξ' αυτών έχουν αυξημένες πιθανότητες για ένα μετάλλιο, δεδομένου ότι κατέχουν από τις καλύτερες φετινές επιδόσεις στην κατηγορία τους. Συγκεκριμένα, η Βάσω Μητσέλλη (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) στον ακοντισμό είναι στην 1η θέση της με το 37,10μ, η Μαρίτα Αργυρού (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) στα 300μ είναι στη 2η θέση με το 42.04 και η Δέσποινα Κελεμένη (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) στα 3.000μ βάδην είναι στην 5η θέση του σχετικού πίνακα με το 16:10.50.

Το όριο έχουν πιάσει επίσης η Γεωργία - Ραφαηλία Μυτιληνιού (Αρισβαίος Καλλονής) στα 300μ με 44.24 και η Πάμελα Ίμπρο (Αρισβαίος Καλλονής) στα 1.000μ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey