Προσκύνησε ο ΠΑΟΚ

14/01/2015 - 14:39 Τελευταία τροποποίηση στις 14/01/2015 - 14:59

Ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι γνωστό πως αποτελεί ίσως τον πλέον θρησκόληπτο προπονητή της Super League και με δεδομένη την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε λόγω της παρουσίας του ΠΑΟΚ στη Λέσβο, δε ήταν δυνατό να την αφήσει να πάει χαμένη.

Έτσι λοιπόν, χθες το απόγευμα αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης", ο τεχνικός ηγέτης του "Δικεφάλου του βορρά", μαζί με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, τον Κώστα Λαγωνίδη, τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ηλία Γεροντίδη, τον Παντελή Κωνσταντινίδη, και τους συνεργάτες του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και Απόστολη Τερζή, βρέθηκαν στην Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, αλλά και στον Ταξιάρχη του Μανταμάδου, προκυνώντας τη χάρη τους εν όψει της απαιτητικής συνέχειας.

Και με δεδομένο, ότι αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ δέχεται κατά μέσο όρο 2 γκολ στα τελευταία 9 παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, σίγουρα θα χρειαστεί... ανωτέρα χείρα βοηθείας, για να φύγει αλώβητος από τη Μυτιλήνη και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. 

Φωτό: olapaok.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey