Προβληματισμός για τη διακοπή

03/03/2015 - 10:45

Προβληματισμό κυρίως φέρνει η διακοπή του Πρωταθλήματος της Καλλονής, καθώς είναι δεδομένο ότι στην παρούσα φάση η αναβολή που διέταξε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, επαναφέρει την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου σε σημείο νέας εκκίνησης. Η Καλλονή μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, έδειχνε πως έβρισκε ξανά ρυθμό και πήγαινε με εξαιρετική ψυχολογία να τελειώσει την υπόθεση παραμονής, κόντρα στον καταδικασμένο για νίκη Λεβαδειακό.

Όμως τα σχέδια… αναβλήθηκαν και στην Καλλονή αναμένουν μία νέα ενημέρωση από τη διοργανώτρια αρχή, για το πότε και από… πού θα συνεχίσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους. Το πιθανότερο σενάριο λέει πάντως πως το ερχόμενο Σάββατο θα παίξει με τον Πανιώνιο ξανά στον Ταρλά. Κι αυτό βάσει των… δεδικασμένων των διακοπών μέχρι σήμερα, όπου η διοργανώτρια αρχή Super League, όριζε πάντοτε την αμέσως επόμενη αγωνιστική της αναβολής.

Το σαββατοκύριακο κύλησε δίχως φιλικό για την ΑΕΛΚ, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες της Λίγκας. Ο Βαγγέλης Βλάχος θα επιθυμούσε τουλάχιστον μία φιλική αναμέτρηση με την Κ20, που ήταν αδύνατο όμως να διεξαχθεί αφού τα πρωταθλήματα υποδομής έγιναν κανονικά. Ο έμπειρος τεχνικός δεν κρύβει στο περιβάλλον του πως η αναβολή δεν του άρεσε, καθώς γνωρίζει πως οι ομάδες που ωφελούνται από τέτοιες διακοπές είναι εκείνες που… χάνουν και ψάχνουν χρόνο να επανέλθουν, όχι εκείνες που κερδίζουν.

Φυσικά, στα θετικά της διακοπής συγκαταλέγεται το γεγονός πως κερδίζει χρόνο ο Στρατής Βαλλιός, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να επανέλθει πλήρως σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να διεκδικήσει ξανά θέση στην 11άδα στην επόμενη αγωνιστική, μετά από περίπου δύο μήνες απουσίας.

Την Τετάρτη, ως γνωστόν, ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής θα συναντηθεί εκ νέου με τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο, και από τις… διαπιστώσεις του αναφορικά με τις ενέργειες που θα κάνει η Λίγκα για να εξαλείψει τη βία στα γήπεδα, θα αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αν ανάψει το «πράσινο» φως, το πιθανότερο σενάριο είναι οι ομάδες να παίξουν κανονικά την 27η Αγωνιστική, όπου βάσει προγράμματος η Καλλονή υποδέχεται τον Πανιώνιο στον "Ταρλά".

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey