Επανέναρξη με κλειστές κερκίδες!

04/03/2015 - 18:40 Τελευταία τροποποίηση στις 04/03/2015 - 18:50

Η συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, Γιώργο Μποροβήλο και τον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη, ολοκληρώθηκε και αν και δεν ανακοινώθηκε επίσημα, διέρρευσε πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ξανά το σαββατοκύριακο αλλά χωρίς φιλάθλους στα γήπεδα!

Μετά από δύο ώρες, στο γραφείο του Υφυπουργού, οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας και των Πρωταθλημάτων μετέφεραν το καλό κλίμα της συνάντησης, στην οποία συζητήθηκαν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν άμεσα, αλλά και μετά το τέλος του Πρωταθλήματος, ωστόσο ξεκαθάρισαν ότι ακόμα δεν υπάρχει επίσημη απόφαση. Λίγο αργότερα βέβαια, έγινε γνωστό ότι τα παιχνιδια θα διεξαχθούν κνονικά, αλλά χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες.

Μετά το τέλος του ραντεβού ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης δήλωσε: «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια απόφαση, ο κύριος Υπουργός φαίνεται θα πει αυτό που πρέπει να πει αύριο το πρωί. Δικαίωμά του είναι να πει αυτό που θα αποφασίσει τελικά, εμείς είχαμε μια συνάντηση μαζί του, αναλύσαμε πολλά θέματα, τα οποία θα τεθούν  κάποια τις επόμενες μέρες και κάποια στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου, στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης της βίας. Νομίζω όσα ειπώθηκαν στηρίζονται σε μια λογική, προκειμένου να μην ξανασυμβούν αυτά που συνέβησαν σε κάποιους αγώνες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey