"Αγκάθι" ο Ταρλάς!

18/08/2015 - 13:42

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας της Super League με την Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Εκ μέρους της διοργανώτριας αρχής παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Λίγκας Γιώργος Μποροβήλος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα, με τις δύο πλευρές να στέκονται στα προβλήματα που υπάρχουν αναφορικά με την εφαρμογή του νέου νόμου, που προβλέπει υποχρεωτικά ηλεκτρονικό εισιτήριο και κάμερες ασφαλείας σε όλα τα γήπεδα. Από την πλευρά της η Super League ζήτησε προθεσμία δύο εβδομάδων, ώστε να λυθούν τα όποια προβλήματα παραμένουν στα γήπεδα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Μποροβήλου: «Εκτός από το γήπεδο της Καλλονής, όπου αντιμετωπίζουμε κάποια θέματα με τη διοίκηση του σταδίου, είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Η εφαρμογή ενός νόμου από τη θεωρία στην πράξη έχει κάποιες παιδικές ασθένειες. Υποβάλαμε ένα αίτημα στον Υπουργό για να κερδίσουμε λίγο χρόνο, ώστε να είμαστε έτοιμοι μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Δεν θέλουμε να υπεκφύγουμε από τις υποχρεώσεις μας. Ο υπουργός, βλέποντας την πρόθεσή μας να υλοποιήσουμε όσα συμφωνήθηκαν στο ακέραιο, είπε πως θα το σκεφτεί. Θεωρώ πως είναι ένα δίκαιο αίτημα, εξαιτίας της κατάστασης που υπάρχει στη χώρα λόγω capital controls και των θεμάτων που ήθελαν συνεργασία. Εκτιμούμε πως θα υπάρξει θετική ανταπόκριση από τον Υπουργό και θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey