"Ναι" Κοντονή στην παράταση

19/08/2015 - 12:01 Τελευταία τροποποίηση στις 19/08/2015 - 15:20

Δεκτό έκανε το αίτημα για παράταση ο Υφυπουργός, που όμως, μέσω γραπτής του δήλωσης δείχνει ότι μένει ανένδοτος στο θέμα τον τακτικών δικαστών, επισημαίνοντας της συνέπειες. 

Θετικός στην παράταση των δύο εβδομάδων που ζήτησαν οι ΠΑΕ για να συνδεθούν στα συστήματα ασφαλείας είναι ο Σταύρος Κοντονής. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είναι ικανοποιημένος από την στάση των ομάδων στην εφαρμογή του νέου νομοθετικού πλαισίου. Η μικρή καθυστέρηση που υπάρχει για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των εν λόγω συστημάτων, δημιουργήθηκε λόγω των capital controls.

«Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις διαπιστώθηκε κατ’ αρχήν η ουσιαστική πρόοδος που έχει επέλθει στις προετοιμασίες λειτουργίας, για πρώτη φορά, του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και του συστήματος εποπτείας των γηπέδων. Εκ μέρους του προέδρου της Super League έχει υποβληθεί ένα αίτημα μιας μικρής παράτασης περίπου 15 ημερών για την επίσημη έναρξη εφαρμογής του νέου αυτού πλαισίου, προκειμένου να έχουν ολοκληρωθεί πλήρως και σε όλα τα γήπεδα της Super League οι διαδικασίες σύνδεσης με το κεντρικό σύστημα, όπως επίσης και οι απαιτούμενοι έλεγχοι».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey