Κατά ΟΠΑΠ και οι Καλλονιάτες!

11/09/2015 - 11:49
Εννιά ομάδες τάχθηκαν υπέρ της πρότασης του προεδρείου της Super League για δημόσια πρόσκληση υποβολής ενδιαφέροντος για την χορηγία του πρωταθλήματος της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ανάμεσά τους και η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, που αποδέχθηκε την πρόταση για να βγει μετά η σχετική ανακοίνωση για δημόσια πρόσκληση υποβολής ενδιαφέροντος για την κεντρική ανταποδοτική χορηγία της σεζόν 2015-16. Οι υπόλοιπες ομάδες ήταν οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, Βέροια, Ηρακλής, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός και Πανιώνιος. Το... δρόμο της αποχής από την ψηφοφορία ακολούθησαν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη, αλλά και ο εκπρόσωπος της λληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
 
Ο Ατρόμητος είχε αποχωρήσει νωρίτερα από τη διαδικασία, ενώ ο εκπρόσωπος του Πλατανιά δεν είχε δικαίωμα ψήφου. Πέραν τούτου, επτά ΠΑΕ και συγκεκριμένα οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ξάνθη, Ηρακλής, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος ψήφισαν υπέρ του ΟΠΑΠ. Κατά του ΟΠΑΠ ήταν οι ΠΑΟΚ, Βέροια, ΑΕΛ Καλλονής, Λεβαδειακός, Πανθρακικός, Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης.Ο Ολυμπιακός απείχε της ψηφοφορίας, όπως και ο Πλατανιάς. Ο Γιώργος Μποροβήλος από την πλευρά του, αρνήθηκε να μετρήσει η ψήφος του «διπλή» ως πρόεδρος και της Super League (εκτός του Αστέρα). Όσο για την ψηφοφορία για την πρόταση της εταιρείας «Stoiximan», που έδινε περίπου 2 εκατ. ευρώ και με την προθεσμία να έχει σχεδόν εκπνεύσει, απορρίφθηκε με ψήφους 16-0.
 
Κάποιος να θυμίσει απλώς στους παράγοντες των ομάδων, πως το πρωτάθλημα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με την 3η Αγωνιστική του να διεξάγεται το σαββατοκύριακο. Γιατί έτσι όπως το πάνε, δεν θα έχει βρεθεί ρευστό ούτε τα Χριστούγεννα...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey