Ο Χατζηγιοβάνης θέλει να εξελιχθεί μέσω Παναθηναϊκού

21/04/2020 - 19:37

Μπορεί τα σενάρια να είναι πολλά, αλλά η προτεραιότητα του Τάσου Χατζηγιοβάνη είναι ο Παναθηναϊκός.

Τις τελευταίες μέρες τα σενάρια και οι φήμες για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και το μέλλον του δίνουν και παίρνουν. Τα δημοσιεύματα από τη Γερμανία για ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης για τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού πληθαίνουν. Η πραγματικότητα, όμως, είναι κάπως... διαφορετική.

Μπορεί να υπάρχει ενδιαφέρον από τους Γερμανούς, όμως πρόταση δεν έχει στα χέρια του ο παίκτης, ούτε, φυσικά, ο Παναθηναϊκός. Άλλωστε, δε θα ήταν δυνατό στην παρούσα κατάσταση να υπάρξει κάτι τέτοιο. Καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν προχωράει σε ουσιαστικό σχεδιασμό, ούτε καταθέτει προτάσεις σε ομάδες και ποδοσφαιριστές. Το αν θα συμβεί κάτι τέτοιο, θα το δούμε στο μέλλον μετά την επιστροφή στην κανονικότητα και αφού ξεπεραστεί σε μεγάλο βαθμό η κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πάντως, ο ίδιος ο Χατζηγιοβάνης έχει προτεραιότητά του την παραμονή του στην ομάδα. Ο ίδιος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, γνωρίζει πολύ καλά ότι μέσω του τριφυλλιού θα εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και ξέρει ότι το άλμα στο εξωτερικό πρέπει να γίνει βήμα - βήμα. Ο νεαρός επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στους πράσινους και μελλοντικά να δει την προοπτική του εξωτερικού που ούτως ή άλλως τον απασχολεί.

sport-fm.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey