ΟΦΗ: «Χρυσώνει» τον Βούρο για επέκταση συμβολαίου

19/05/2022 - 17:20 Τελευταία τροποποίηση στις 19/05/2022 - 17:23

Ο ΟΦΗ θέλει να ανταμείψει τον Πραξιτέλη Βούρο, επεκτείνοντας το συμβόλαιό του, το οποίο θα τον κάνει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός που μετράει ήδη μία διετία στο Ηράκλειο, έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους Κρητικούς, φέτος μάλιστα πραγματοποίησε μία πολύ γεμάτη σεζόν, μετρώντας 31 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ είχε και κάποια κρίσιμα γκολ στο ενεργητικό του. 

Στον ΟΦΗ στηρίζουν πάρα πολλά επάνω στον Βούρο, εξ ου και τον έχουν χρίσει μεταξύ των αρχηγών της ομάδας. Όσο για το μέλλον του; Στο Ηράκλειο θέλουν να πορευτούν και τα επόμενα χρόνια έχοντας τον πρώην παίκτη των Ολυμπιακού, Λεβαδειακού κι ΑΠΟΕΛ... κολόνα στην άμυνά τους. 

Έχουν μάλιστα την πρόθεση να τον ανταμείψουν για την προσφορά του, δείχνοντάς του τον σεβασμό τους για όσα έχει προσφέρει μέχρι στιγμής. Πώς; Προτείνοντάς του επέκταση της συνεργασίας τους, μιας και το υπάρχον συμβόλαιο είναι σε ένα ιδιαίτερο καθεστώς, και κάνοντάς τον έναν από τους 2-3 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας. Πρόκειται για μία πρόταση που αποτελεί υπέρβαση για τα οικονομικά δεδομένα του ΟΦΗ, δείχνοντας στον παίκτη πόσο πολύ τον υπολογίζει. Η κρούση έχει ήδη γίνει στον Βούρο, απάντηση βέβαια δεν έχει δοθεί ακόμα, αλλά το θέμα παραμένει ανοικτό.

Πηγή: sdna.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey