Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιοκέ o Λεβαδειακός

22/05/2024 - 12:51 Τελευταία τροποποίηση στις 22/05/2024 - 13:15

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και τη συμμετοχή του στη Super League, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κέβιν Γιοκέ από τον Αιολικό.

Ο πρωταθλητής του Βορείου ομίλου της SL2, επιστρέφει στα σαλόνια της Super League και έχει ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση του σχεδιασμού του. Η ομάδα της Λιβαδειάς είχε «λοκάρει» τον 28χρονο Γάλλο ακραίο μεσοεπιθετικό μεσούσης της σεζόν όπως είχε αποκαλύψει το SL, προχωρώντας στην επίσημα στην απόκτηση του στο τέλος της σεζόν. 

Ο Κέβιν Γιοκέ τη φετινή χρονιά με τη φανέλα του Αιολικού μέτρησε 3 γκολ και 10 ασίστ σε 31 συμμετοχές και αναμφίβολα ήταν από τους ελάχιστους παίκτες της ομάδας που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή της για τη νέα σεζόν, τον Κέβιν Γιοκέ.

Γεννημένος στις 23/6/96, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, προερχόμενος από μία εξαιρετική σεζόν στη Superleague 2 με τη φανέλα του Αιολικού.

Ο Γιοκέ μέτρησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο 31 συμμετοχές με 3 γκολ και 10 ασίστ, όντας από τους κορυφαίους παίκτες της κατηγορίας.

Οι εμφανίσεις του μάλιστα προκάλεσαν το ενδιαφέρον από πολλές ακόμα ομάδες που έκαναν πορεία πρωταθλητισμού κατά τη διάρκεια της σεζόν στη Superleague 2 και στους δύο ομίλους!

Στην πατρίδα του αγωνίστηκε επίσης με τις φανέλες των Paris SG B’ και Le Mans FC, πριν έρθει στη χώρα μας για πρώτη φορά το 2021.

Βienvenu Kévin, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey