Κληρώνει με... κλειδάριθμο για ΑΕΛΚ!

11/07/2013 - 14:23 Τελευταία τροποποίηση στις 11/07/2013 - 14:32

Super_League_Klirwsi1Όλα έτοιμα για την αποψινή κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Στις 9 το βράδυ, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων "Δούκα", 

Οι 18 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα, ανάμεσά τους και η ΑΕΛΚ -εκπροσωπώντας τη Λέσβο για πρώτη φορά στα χρονικά στην Α' Εθνική-, αναμένουν με αγωνία το πρόγραμμα της κλήρωσης, ώστε να μάθουν τη σειρά των αγώνων τους στο φετινό πρωτάθλημα. Για τους Καλλονιάτες, ένας λόγος παραπάνω από τη στιγμή που ο "Ταρλάς" δεν είναι ετοιμος να φιλοξενήσει παιχνίδια της Λίγκας, ευελπιστώντας πως η μεταχείρισης της ΑΕΛΚ από την κληρωτίδα θα αποδειχθεί ευνοϊκή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", η ΠΑΕ ΑΕΛΚ κατέθεσε χθες αίτημα για κλειδάριθμο, ώστε οι δύο πρώτοι αγώνες της ομάδας στο πρωτάθλημα να βγουν εκτός έδρας. Με αυτή την κίνηση, οι διοικούντες προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο ως προς την υλοποιήση των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, θέλοντας παράλλλα να εκμεταλλευτούν και τη 10ήμερη διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας.

tarlas_sportlesvos.gr_hq3Σε κάθε περίπτωση, επειδή είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να μην είναι έτοιμος ο "Ταρλάς" ούτε μετά από το συγκεκριμένο διάστημα (δηλαδή μέσα Σεπτεμβρίου), στην ΑΕΛΚ εύχονται να μην κληρωθούν εντός έδρας στις πρώτες αγωνιστικές με κάποια από τις μεγάλες ομάδες της κατηγορίας, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ή ο ΠΑΟΚ.

Mε βάσει την ισχύουσα προκήρυξη της Super League, θα έπρεπε σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛΚ να δηλώσει εναλλακτική έδρα, εφόσον οι εργασίες στο γήπεδό της όχι απλώς δεν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά δεν έχουν καν ξεκινήσει. Όμως, βάσει των πληροφοριών που συνέλεξε το "SL" μέσα από τη Λίγκα, έχει δοθεί μια άτυπη παράταση στους Καλλονιάτες έως και τις 26 Ιουλίου, ημερομηνία που ασφαλώς θα είναι πιο ξεκάθαρο το πλάνο των εργασιών και η εξέλιξή τους.

Να σημειωθεί, ότι την ΠΑΕ ΑΕΛΚ θα εκπροσωπήσουν σήμερα στην κλήρωση ο Γενικός της Διευθυντής Προκόπης Καρτάλης και ο Αντιπρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος. Οι άνθρωποι του Συνεταιρισμού έχουν προετοιμάσει μια όμορφη εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιαστεί και η “Cafusa”, η μπάλα του Confederations Cup -όπως την ονόμασαν οι Βραζιλιάνοι- η οποία θα χρησιμοποιηθεί στον Α’ Γύρο της νέας σεζόν. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο πως επίσημος προσκεκλημένος των διοργανωτών θα είναι ο βετεράνος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς. Τη  βραδιά θα παρουσιάσουν η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey