Υψώθηκε "δικέφαλος αετός" στη Νεάπολη [vid]

03/12/2011 - 20:01 Τελευταία τροποποίηση στις 08/12/2011 - 15:00

Συναρπαστικός ήταν ο αγώνας ανάμεσα στο ΓΑΣ Λέσβου και την ΑΕΚ, για τη Β' Εθνική του βόλεϊ των ανδρών, που διεξήχθη το απόγευμα στο Κλειστό της Νεάπολης και βρήκε νικητή το "δικέφαλο αετό" με 1-3 σετ.

Παρουσία περίπου 300 φιλάθλων που γέμισαν ασφυκτικά τις κερκίδες, ανάμεσα τους και αρκετοί φίλοι της Ένωσης, οι δύο ομάδες πρόσφεραν όμορφο θέαμα, σε μια ιδιαιτέρως θερμή ατμόσφαιρα, αφού οι φίλοι της ΑΕΚ δε σταμάτησαν κυριολεκτικά λεπτό να τραγουδούν υπέρ της ομάδας τους, προσφέροντας σε αρκετές περιπτώσεις και το χειροκρότημα στα παιδιά του Σωκράτη Γιακουμή, αναγνωρίζοντας την προσπάθειά τους.

Ο ΓΑΣ Λέσβου ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς και πήρε το πρώτο σετ, κάνοντας πάντως τα εύκολα-δύσκολα αφού απώλεσε τέσσερα διαδοχικά σετ πόιντ, αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να επανέλθει, κερδίζοντας το σετ με 28-26. Αυτό μάλιστα ήταν το δεύτερο χαμένο σετ για την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι κιτρινόμαυροι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους στο δεύτερο σετ και παίρνοντας διαφορά ασφαλείας από το ξεκίνημα, ισοφάρισαν εύκολα σε 1-1 (17-25).

Το ίδιο δυναμικά μπήκαν και στο τρίτο σετ, δυσκολεύοντας αφ' ενός την υποδοχή του ΓΑΣ Λέσβου, βγάζοντας αφ' ετέρου όμορφες φάσεις στην επίθεση με αιχμή του δόρατος τους διαγώνιους, κάνοντας το 1-2 στα σετ (20-25).

Στο τέταρτο και καθοριστικό σετ, οι παίκτες του ΓΑΣ Λέσβου εμφάνισαν σημάδια κούρασης, απέναντι σε μια ομάδα που έχει στηθεί φέτος για να κάνει πρωταθλητισμό και μοιραία υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα της ΑΕΚ, που κέρδισε το σετ με 15-25 και το ματς με 1-3, φιγουράροντας για ακόμα μια αγωνιστική στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μικρά - Μικρά από τη Νεάπολη

* Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς το γεγονός πως στην εξέδρα του Κλειστού Γυμανστηρίου της Νεάπολης βρέθηκαν φίλοι της ΑΕΚ από κάθε γωνιά του νησιού με πανό από τη Μυτιλήνη, τα Λουτρά, αλλά και την Ερεσό καθώς επίσης και το ότι βρέθηκαν στη Λέσβο μέλη του Club της Original 21 από τη γειτονική Χίο, ενώνοντας τις φωνές τους με τους ντόπιους ομοϊδεάτες τους κάνοντας το γήπεδο μια μικρή Νέα Φιλαδέλφεια.

* Μάλιστα με τη λήξη της αναμέτρησης, οι παίκτες της ΑΕΚ φωτογραφήθηκαν μπροστά στην κερκίδα των φίλων της ομάδας τους, ευχαριστώντας τους με αυτόν τον τρόπο για τη μεγάλη συμπαράσταση σε όλη τη διάρκεια του ματς.

* Φυσικά, χειροκροτήθηκαν θερμά και οι παίκτες του ΓΑΣ Λέσβου από όλο το γήπεδο για την υπερπροσπάθεια κόντρα στην ΑΕΚ, αποδεικνύοντας πως η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή έχει κερδίσει το φίλαθλο κόσμο του βόλεϊ στο νησί μας.

* Τέλος, δεν ήταν λίγες οι φορές που το σύνθημα των οπαδών της ΑΕΚ το οποίο δόνησε την ατμόσφαιρα εμπεριείχε και τον ΓΑΣ Λέσβου, με θεματολογία εις βάρος του... Ολυμπιακόύ!

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε πλάνα από το ματς και την όμορφη ατμόσφαιρα στην εξέδρα

{youtube}FAJoppUrQlo{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey