Πρεμιέρα σε Κυκλάδες και μετά τρία σερί εντός!

10/04/2013 - 15:15 Τελευταία τροποποίηση στις 10/04/2013 - 15:42

Anagennisi_Geras_2012_13Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη νέα Γ' Εθνική, πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Λέσβου έχει τοποθετηθεί στο 10ο όμιλο μαζί με τους πρωταθλητές των ΕΠΣ Κυκλάδων, ΕΠΣ Σάμου και ΕΠΣ Χίου.

Αναγέννηση Γέρας από τη Λέσβο και Κεραυνός Αγίου Δημητρίου από τη Λήμνο κοντράρονται το πρωί της Κυριακής για την ανάδειξη του υπέρ-πρωταθλητή του Νομού, σε νοκ άουτ αγώνα που θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό γήπεδο Θερμής.

Στις Κυκλάδες, η τοπική ΕΠΣ βρίσκεται στη διαδικασία των μπαράζ μεταξύ των τριών πρώτων ομάδων των τριών ομίλων της Α' Κατηγορίας, οι οποίες πλισιώνονται από τον καλύτερο δεύτερο. Ο Παμμηλιακός είναι το μεγάλο φαβορί, μετά και τη νίκη του μέσα στην έδρα του Πανθηραϊκού, ενώ οι άλλες ομάδες που διεκδικούν το προνομιούχο εισιτήριο είναι ο ΑΟ Μυκόνου και οι Νέοι Ολυμπιακού Σύρου. Στη Χίο πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Κανάρης Νενήτων, ενώ στη Σάμο προηγείται στη βαθμολογία η ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού.

Έπειτα από την κλήρωση των μπαράζ, ο πρωταθλητής ΕΠΣ Λέσβου έχει ένα αρκετά βατό πρόγραμμα. Μπορεί στην πρεμιέρα να ταξιδεύει στις Κυκλάδες, ωστόσο μετά ακολουθούν τρία σερί εντός έδρας ματς με τον Κανάρη Νενήτων, τον πρωταθλητή Σάμου και τον πρωταθλητή Κυκλάδων. Η διαδικασία των μπαράζ ολοκληρώνεται με εκτός έδρας αγώνες στη Χίο και στη Σάμο.

Να σημειωθεί, ότι ανάλογη σειρά αγώνων είχε και πέρυσι ο Όλυμπος Αγιάσου στη δική του μάχη για άνοδο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ

1η Αγωνιστική
ΕΠΣ Κυκλάδων-ΕΠΣ Λέσβου
Κανάρης Νενήτων-ΕΠΣ Σάμου

2η Αγωνιστική
ΕΠΣ Λέσβου-Κανάρης Νενήτων
ΕΠΣ Σάμου-ΕΠΣ Κυκλάδων

3η Αγωνιστική
ΕΠΣ Λέσβου-ΕΠΣ Σάμου
Κανάρης Νενήτων-ΕΠΣ Κυκλάδων

4η Αγωνιστική
ΕΠΣ Λέσβου-ΕΠΣ Κυκλάδων
ΕΠΣ Σάμου-Κανάρης Νενήτων

5η Αγωνιστική
ΕΠΣ Κυκλάδων-ΕΠΣ Σάμου
Κανάρης Νενήτων-ΕΠΣ Λέσβου

6η Αγωνιστική
ΕΠΣ Κυκλάδων-Κανάρης Νενήτων
ΕΠΣ Σάμου-ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey