Κάλυπτε μέχρι και ο... Κατσουράνης!

13/12/2014 - 19:16 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 20:40


Η ΑΕΛΚ αναδείχθηκε ισόπαλη στη Μυτιλήνη με τον Παναιτωλικό, σε ένα ματς που μπορεί να έληξε 0-0 όμως δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής Παπαπέτρου, τον οποίο πήρε στο λαιμό του στις καθυστερήσεις ο βοηθός του Καρατζίκας, υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον Βάλιο, που σκόραρε κανονικό γκολ, όμως δε μέτρησε ποτέ!

Η ομάδα της Καλλονής ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι, παίρνοντας τα ηνία από τα πρώτα λεπτά, όμως όσες ευκαιρίες κι αν δημιούργησε δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ράφαελ. Οι φιλοξενούμενοι πάντως ήταν εκείνοι που έχασαν την πρώτη κλασική ευκαιρία, όταν ο Μύγας σκόραρε στο 6ο λεπτό, όμως ο διαιτητής υπέδειξε χέρι στο κοντρόλ, ακυρώνοντας το. Η ΑΕΛΚ ήταν απειλητική κυρίως από στημένες φάσεις, αλλά ούτε το σουτ του Χουάνμα (15') βρήκε στόχο, ούτε εκείνα των Λεοζίνιο (20'), Μανούσου (29') είχαν ευτυχή κατάληξη. Ο Χουάνμα απείλησε ξανά λίγα λεπτά αργότερα, ενώ ακολούθησε μια ακόμα ευκαιρία του Παναιτωλικού σε... οβίδα του Γοδόι. Οι τελευταίες φάσεις του πρώτου μέρους ανήκαν στην ΑΕΛΚ, με τον Καμαρά (37') να πλασάρει χλιαρά και τον Μανούσο να νικιέται από τον Ράφαελ (45').

Με την επανέναρξη του β' ημιχρόνου, ο Χουάνμα σούταρε άουτ (51'), αλλά ο Μάκης Χάβος με τις αλλαγές του έδειξε να βελτιώνει αισθητά την εικόνα του. Από μια εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνες, οι Κούσας και Ετζενγκέλε δεν πρόλαβαν να κάνουν την προβολή από κοντά στο 65ο λεπτό, ενώ ακολούθως ένα δυνατό σουτ του Κέβιν έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Χογκ. Η ΑΕΛΚ ανέβασε την απόδοσή της στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα και προσπάθησε με τον Λεοζίνιο (77') να βρει δίχτυα, όμως ούτε ο Βραζιλιάνος, αλλά ούτε και ο Αντέτζο που έβαλε την προβολή, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Ματζουράκης άλλαξε σταδιακά την επιθετική του τριπλέτα, όμως στο 80' οι Αγρινιώτες σπατάλησαν τεράστια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ σε σουτ του Καλογέρη στην κίνηση.

Στις καθυστερήσεις σημειώθηκε η φάση που έμελλε να στιγματίσει ολόκληρο το παιχνίδι, όταν ο Μίνγκας εκτέλεσε φάουλ με τον Ράφαελ να αποκρούει ασταθώς και τον Βαλιό, που καραδοκούσε, να σκοράρει με κοντινή προβολή από κανονική θέση. Όμως, ο δεύτερος βοηθός Καρατζίκας υπέδειξε τον Μυτιληνιό αμυντικό σε θέση οφσάιντ, μια απόφαση λανθασμένη, καθώς ο αμυντικός της ΑΕΛΚ καλυπτόταν πεντακάθαρα. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με όλο τον πάγκο της ΑΕΛΚ να μπαίνει στα γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί στο διαιτητή Παπαπέτρου, με τη λήξη. Πάντως οι Καλλονιάτες διατήρησαν το αήττητο στον "Ταρλά" και παράλληλα το μηδέν παθητικό στη Μυτιλήνη.

Συνθέσεις

ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης): Χογκ, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Βαλιός, Γιορέντε, Κεϊτά, Στεφάνοβιτς, Μανούσος (71' Μίνγκας), Λεοζίνιο (84' Ναβάρο), Χουάνμα, Καμαρά (71' Καλτσάς)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Ραφάελ, Κουτρουμάνος (63' Κόρμπος), Κούσας, Εντζεγκέλε, Κέβιν, Γοδόι, Μύγας, Κάπελ, Φωτάκης (57' Φωτάκης), Μαρτίνες, Άλβες (82' Βασιλείου)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey