Οι εκλεκτοί για το "Γεντί Κουλέ"

16/12/2014 - 16:23 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 20:24


Η ΑΕΛΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα της 15ης Αγωνιστικής, που θα διεξαχθεί εμβόλιμα αύριο Τετάρτη (17:15) και βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ.

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη καλείται να ξεπεράσει τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα των επτά τελευταίων αγωνιστικών στη Super League, όπου με εξαίρεση τη νίκη επί του Πανιώνιου σε ένα ματς όπου δέχθηκε πάντως αφόρητη πίεση, οι Καλλονιάτες μετρούν τέσσερις λευκές ισοπαλίες στα Γιάννενα και με Λεβαδειακό, Πλατανιά, Παναιτωλικό στη Μυτιλήνη, αλλά και δύο ήττες από Ξάνθη (2-1) και Νίκη Βόλου (2-0).

Από την άλλη μεριά, στον ΟΦΗ έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για την ανάκαμψη της ομάδας του Ηρακλείου στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την ΑΕΛΚ, θεωρώντας πως με μια νίκη αύριο θα ανοίξει ο δρόμος για μια ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών μέχρι το τέλος του Α' Γύρου, όπου η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο δε θα χρειαστεί να ταξιδέψει μακριά από την Κρήτη. Για τον ΟΦΗ, απομένουν τρεις εντός έδρας αγώνες με ΑΕΛΚ, Νίκη Βόλου, Κέρκυρα, ενώ ενδιάμεσα υπάρχει το τοπικό ντέρμπι με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Συν τοις άλλοις, στις εξέδρες του "Γεντί Κουλέ" θα βρεθούν εκπρόσωποι των Ιταλών επενδυτών, που συζητούν την εξαγορά της ΠΑΕ ΟΦΗ, κάτι που δίνει έξτρα κίνητρο στους φίλους των Κρητικών να μετατρέψουν μια έτσι κι αλλιώς δύσκολη έδρα, σε ακόμα πιο καυτή ατμόσφαιρα για κάθε αντίπαλο.

Ο Γιάννης Ματζουράκης πήρε στην Κρήτη 19 παίκτες. Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛΚ: Χογκ, Άλεξιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Χωριανόπουλος, Πιπίνης, Τσαμπούρης, Γιορέντε, Κεϊτά, Μπαρέρα, Στεφάνοβιτς, Ναβάρο, Λεοζίνιο, Καλτσάς, Μίνγκας, Χουάνμα, Καμαρά, Μανούσος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey