Φλερτάρει με Ανόρθωση ο Λεοζίνιο

10/06/2015 - 12:02 Τελευταία τροποποίηση στις 10/06/2015 - 12:18

Από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος παραμένει... μετέωρος στο ρόστερ της ΑΕΛΚ, πολλοί είναι οι μνηστήρες που επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, γλυκοκοιτάζοντας την περίπτωσή του.

Πιο έντονο ενδιαφέρον έχει επιδείξει η κυπριακή Ανόρθωση, που στο πρόσωπο και στις ικανότητες του Λεοζίνιο βλέπει τον ιδανικό οργανωτή του παιχνιδιού της, ώστε να καταφέρει να αποτελέσει ξανά μία από τις μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου της Μεγαλονήσου, επιστρέφοντας στην κορυφή μετά τη σεζόν 2007-08. Τη φετινή χρονιά, η ομάδα της Αμμοχώστου τερμάτισε στην 5η θέση, απέχοντας 10 βαθμούς από τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ.

Οι Κύπριοι περιμένουν στη... γωνία για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, έχοντας αντιληφθεί τις δυσκολίες που υπάρχουν ως προς την παραμονή του στη Λέσβο και για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Δημοσιεύματα από την Κύπρο αναφέρουν πληροφορίες σχετικές με ένα σημαντικό ποσό -κοντά στις 100.000€- που οφείλεται στον "Λεό" από τη διοίκηση της Καλλονής, γεγονός που δυσχεραίνει τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος του μήνα και ίσως για πρώτη φορά, τα τελευταία χρόνια, ο Λεοζίνιο να εξετάζει όντως την προοπτική να αποχωριστεί το νησί, με το οποίο δέθηκε όλα αυτά τα χρόνια, μετακομίζοντας στην Κύπρο για λογαριασμό μιας πολύ ιστορικής ομάδας. Εξελίξεις αναμένονται άμεσα, με την ΠΑΕ ΑΕΛΚ να έχει πάντως τον πρώτο λόγο στις συζητήσεις, δεδομένης της επιθυμίας της οικογένειας του παίκτη να μην αλλάξει περιβάλλον, λόγω και της μικρής του κόρης, η οποία έχει εγκλιματιστεί πλήρως στη Λέσβο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey