Δοκιμάζει Νομπρέγκα!

27/11/2015 - 14:17

Στην ΑΕΛΚ γνωρίζουν καλά πως για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στη Super League θα πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί σημαντικά την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Έτσι, παράλληλα με την προετοιμασία εν όψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο, γίνεται προσπάθεια να προστεθούν στο ρόστερ ποδοσφαιριστές, που θα μπορούν να προσφέρουν ποιότητα και αποτελεσματικότητα.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης δοκιμάζει από την Τετάρτη στις προπονήσεις τον Ισπανό επιθετικό Μπραούλιο Νομπρέγκα, ο οποίος έχει πλούσια θητεία στο βιογραφικό του σε ομάδες της Primera Division, όμως η πορεία του τα τελευταία χρόνια είναι πτωτική. Πρόκειται για 30χρονο στράικερ, που έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 200 ματς στις εθνικές κατηγορίες της Ισπανίας, με καλύτερη περίοδο της καριέρας του τη σεζόν 2006-07, όταν με τη φανέλα της Σαλαμάνκα στη Segunda Division πέτυχε 14 γκολ σε 39 ματς. Ο Νομπρέγκα ξεκίνησε την καριέρα στη δεύτερη ομάδα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, πέρασε για ελάχιστα ματς από Ατλέτικο Μαδρίτης, Μαγιόρκα πριν αγωνιστεί στη Σαλαμάνκα και ακολούθως στη Χετάφε. Ακολούθησε μια τριετία στη Σαραγόσα (2008-11, 56 ματς - 6 γκολ), αλλά την τελευταία πενταετία δεν κατάφερε να στεριώσει πουθενά. Αγωνίστηκε δανεικός σε Ουέλβα, Καρταχένα και Χέρκουλες, ενώ τη σεζόν 2013-14 βρέθηκε στη μακρινή Μαλαισία για λογαριασμό της Johor Darul Takzi, πριν επιστρέψει πέρυσι ξανά στην πατρίδα του και στην Ουέλβα (24 ματς - 0γκολ).

Στις προπονήσεις της ΑΕΛΚ δεν ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα οι Ελλακόπουλος, Μάρκοβιτς και Γουερέ, που μετά τους τραυματισμούς τους προσπαθούν σταδιακά να επανέλθουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey