Ντύθηκε... Σάντα Κλάους!

30/11/2015 - 22:11

Σε δεινή βαθμολογική θέση παραμένει η ΑΕΛΚ, που παρά το ότι κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟΚ, υπέστη νέα ήττα, αυτή τη φορά μέσα στη Μυτιλήνη, με σκορ 1-3, προδομένη κυρίως από τα λάθη της, τα οποία τιμώρησαν οι Θεσσαλονικείς χωρίς οίκτο. Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κλάους Αθανασιάδη, που σκόραρε δύο φορές και οδήγησε του συμπαίκτες του στη νίκη, η οποία ήταν η πρώτη μέσα στο Νοέμβρη! Αντίθετα η ομάδα της Καλλονής, μετά τα αποτελέσματα της 12ης Αγωνιστικής, μοιράζεται πλέον την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Πανθρακικό και θα πρέπει να αλλάξει θεαματικά πρόσωπο, αν θέλει να παραμείνει για ακόμα μία χρονιά στη Super League.

O αγώνας ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΛΚ, που λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Τζιόλης γύρισε παρακινδυνευμένο στον Γλύκο, που πρόλαβε τελευταία στιγμή να διώξει μπροστά από τους καραδοκούντες επιθετικούς των Καλλονιατών. Ο ΠΑΟΚ βρήκε γκολ στην πρώτη του απειλητική επίσκεψη στα καρέ του Δαύκου, με "δράστη" τον Στέφανου Αθανασιάδη. Ο Ροντρίγκες επιχείρησε σέντρα στη μικρή περιοχή, ο Κλάους έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 0-1 και πανηγυρίζοντας αγκαλιά με τον Ιγκόρ Τούντορ! Λίγο αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Πέλκας σούταρε από το ύψος του πέναλτι και ο Αντέτζο απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

Στο 25ο λεπτό ο Μακ έστρωσε με τακουνάκι στον Κάτσε, αλλά το σουτ του Αλβανού μέσου έφυγε άουτ. Η πρώτη καλή στιγμή της ΑΕΛΚ ήρθε στο 30ο λεπτό, σε μακρινό σουτ του Μανούσου. Δύο λεπτά μετά, απείλησε και ο Γεωργίου έξω από την περιοχή, με την ΑΕΛΚ να παίρνει μετά το ημίωρο τα ηνία της αναμέτρησης, χάνοντας μια ακόμα ευκαιρία σε σουτ του Καλτσά (35'). Η πίεση των Καλλονιατών συνεχίστηκε σε νέο σουτ του Μπαργκάν (38') και στην επόμενη φάση η ΑΕΛΚ κέρδισε πέναλτι, μετά από γλίστρημα του Σκόνδρα και σύγκρουση με τον Μπαργκάν, που βρέθηκε στο έδαφος. Εκτελεστής ανέλαβε ο Μανούσος, που ευστόχησε και έφερε το ματς τα ίσα. Δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Κάτσε επιχείρησε κεφαλιά μετά από σέντρα του Λέοβατς, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη, η ΑΕΛΚ ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά και απείλησε σε μακρινό σουτ του Τσαμπούρη (49'), που έφυγε ελάχιστα άουτ. Ακολούθησε ένα ακόμα καλό σουτ, αυτή τη φορά από τον Σάμπα (52') και η πίεση κορυφώθηκε μέχρι το 60ο λεπτό, με νέες προσπάθειες για γκολ αρχικά από τον Μπαργκάν (58') και εν συνεχεία από τον Κεϊτά, με τον Τζιόλη να διώχνει πάνω στη γραμμή. Στο 73ο λεπτό, ο Σάμπα εκτέλεσε φάουλ με τον Γλύκο να μπλοκάρει με υπερένταση. Κι εκεί που η Καλλονή είχε τον έλεγχο, ο ΠΑΟΚ πέτυχε δεύτερο γκολ. Στο 76ο λεπτό, ο Μακ πάσαρε στον Αθανασιάδη και ο Κλάους προ κενής εστίας πέτυχε το 1-2. Η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη πίεσε για την ισοφάριση, όμως ο ΠΑΟΚ έβγαινε απειλητικά στην κόντρα επίθεση και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μυστακίδη (85'). Στις καθυστερήσεις όμως, ο Μυστακίδης δε λάθεψε και μετά από ενέργεια του Ροντρίγκες, την ΄σπρωξε στα δίχτυα για το τελικό 1-3.

Μέτρια η διαιτησία του Δελφάκη με αρκετές λάθος υποδείξεις, ειδικά στο πρώτο μέρος.

Συνθέσεις


ΑΕΛ Καλλονής: Δαύκος, Τσαμπούρης, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Γιορέντε (86' Χιντασέλι), Καλτσάς (89' Γιούρακης), Μπαρκάν, Γεωργίου, Κεϊτά, Σάμπα (80' Μάρκοβιτς) και Μανούσος

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης, Ροντρίγκες, Λέοβατς (60' Μυστακίδης), Πέλκας (65' Γκολάσα), Μακ (λ.τ. 80' Κωνσταντινίδης) και Αθανασιάδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey