Την ανάγκη, φιλότιμο με Πανσερραϊκό!

02/12/2015 - 12:07 Τελευταία τροποποίηση στις 02/12/2015 - 12:48

Η ΑΕΛΚ έχει μπλέξει για τα καλά στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, παραμένοντας ουραγός της βαθμολογίας μετά τη διεξαγωγή των 11 πρώτων αγωνιστικών, κάτι που βάζει σε δεύτερη μοίρα το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, ιεραρχώντας τις ανάγκες για την κατάκτηση νικών.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι να κάνουν την ανάγκη, φιλότιμο και να δώσουν μια ακόμα εντός έδρας αναμέτρηση, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της Β' Φάσης του θεσμού. Σημειώνεται ότι οι Καλλονιάτες έχουν ξεκινήσει με ήττα τη φάση των ομίλων στην Τρίπολη, από τον τοπικό Αστέρα (4-0) και για να έχουν ελπίδες πρόκρισης χρειάζονται τη νίκη απέναντι στους Σερραίους, που στο δικό τους πρώτο ματς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Κισσαμικό (0-0), εντός έδρας.

Μετά την αποθεραπεία όσων αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα και αγωνιστικά τετράγωνα. Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης συμμετέχουν πλέον οι Εμιλιάνο Ελλακόπουλος και Πολ Γουερέ, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής από τον Θαλή Θεοδωρίδη, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Πολ Κειτά.

Η αναμέτρηση ΑΕΛΚ-Πανσερραϊκός θα διεξαχθεί στον "Ταρλά" την Πέμπτη, με ώρα έναρξης τις 15:00 και διαιτητής ορίστηκε ο Γκράνας (Θράκης), με βοηθούς τους Χούσκογλου (Θράκης) και Τζαφόλια (Ανατολικής Αττικής).

Βαθμολογία

  Κύπελλο Ελλάδας - 8ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Αστέρας Τρίπολης 3 4-0
2. Πανσερραϊκός 1 0-0
3. Κισσαμικός 1 0-0
4. ΑΕΛΚ 0 0-4

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey