Ανατροπή για... όσκαρ!

03/12/2015 - 16:57 Τελευταία τροποποίηση στις 03/12/2015 - 21:59

Η ΑΕΛΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Πανσερραϊκό, στο ματς της 2ης Αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως με μια... μεγαλειώδη ανατροπή στο β' ημίχρονο κατόρθωσε να πάρει τη νίκη και να κρατά πλέον εκείνη την τύχη στα χέρια της για πρόκριση από τον όμιλο, παίζοντας για δύο αποτελέσματα στον τελευταίο αγώνα της με τον Κισσαμικό, στα Χανιά.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν τυχεροί στο πρώτο 45λεπτο, ανοίγοντας το σκορ στην πρώτη τους καλή ευκαιρία στο ματς, με σκόρερ τον Πόποβιτς στο 15ο λεπτό, που πλάσαρε σωστά τον Δαύκο για το 0-1. Είχε προηγηθεί χαμένη ευκαιρία με τον Γεωργίου για τους Καλλονιάτες, που απείλησαν ξανά μετά από αρκετή ώρα, στο 43', σε μονοκόμματο σουτ του Μανούσου, που κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα Μέλκα.

Με το σκορ στο 0-1, η ΑΕΛΚ έπρεπε να γίνει πιο επιθετική στην επανάληψη. Ο Θεοδωρίδης πέρασε στο ματς τον Μπαργκάν, ο οποίος έμελλε να γίνει ο... ρυθμιστής της αναμέτρησης, αφού 10 λεπτά μετά, εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία των αμυντικών του Πανσερραϊκού να απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή τους και με ψύχραιμο, δυνατό πλασέ, έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Η πίεση συνεχίστηκε και ελάχιστα λεπτά αργότερα, ο Μάρκοβιτς αδράνησε, ενώ βρισκόταν εντελώς μόνος μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Ο Πανσερραϊκός προσπαθούσε να ροκανίσει το χρόνο, ενώ η ΑΕΛΚ έψαχνε ένα δεύτερο γκολ. Ο Μανούσος στο 81' έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, για να έρθει τελικά ο Φώτης Γεωργίου στο 85ο λεπτό, έπειτα από εξαιρετική ασίστ με τακουνάκι του Μανούσου, να πετύχει το 2-1 με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση!

Μετά τα ματς της 2ης Αγωνιστικής, ο Αστέρας Τρίπολης προηγείται με 6 βάθμους στον όμιλο, ακολουθεί η ΑΕΛΚ με 3β., ενώ Πανσερραϊκός και Κισσαμικός με 1β. ακολουθούν στην 3η και 4η θέση.

Συνθέσεις

ΑΕΛ Καλλονής: Δαύκος, Τσαμπούρης, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ευαγγελιδάκης, Γιουκαρής (35΄Κλαντρούμπσκι), Καλτσάς, Ελακόπουλος (46' Μπαργκάν), Γεωργίου, Μανούσος, Μάρκοβιτς (60' Χιντασέλι)

Πανσερραϊκός: Μέλκας, Κούκολης, Στεργιανός, Καψάλης, Ρούτσης, Τσιμίκας, Κιοσέ, Πόποβιτς, Ανδρέου (60' Ραμίρεζ), Παπαστεργίου (68' Μπεριάν), Αγγελούδης

Φωτογραφία: Δημήτρης Μαλλιαρός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey