Υποτάχθηκε στον... Τρικέφαλο!

06/12/2015 - 20:08 Τελευταία τροποποίηση στις 06/12/2015 - 21:10
Το έργο των Καλλονιατών ήταν πολύ δύσκολο απέναντι στην ΑΕΚ και η ήττα με 3-0 απόλυτα φυσιολογική, λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, οι οποίες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, το απόγευμα στο Ολυμπιακό Στάδιο.
 
Ο Θαλής Θεοδωρίδης παρέταξε την ομάδα του με σύνθεση ανάγκης στα μετόπισθεν, από τη στιγμή που ο Ανέστης Αναστασιάδης έμεινε στη Μυτιλήνη, με την επίσημη θέση της ΠΑΕ να κάνει λόγο για ενοχλήσεις στη μέση, που ένιωσε ο ποδοσφαιριστής στην τελευταία προπόνηση. Ο Χογκ επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια, με τους Τσαμπούρη και Γιορέντε στα άκρα, τους Βαλιό και Αντέτζο κεντρικό δίδυμο, Κεϊτά, Καλτσά και Σαμπά στη μεσαία γραμμή, Χιντασέλι - Γεωργίου στις πτέρυγες και προωθημένο στην περιοχή τον Μανούσο.

Η ΑΕΛΚ δυσκολεύτηκε απέναντι στο πρέσινγκ της ΑΕΚ και μόλις στο 5ο λεπτό, από κλέψιμο της μπάλας, η Ένωση βρέθηκε μπροστά στο σκορ μετά από σέντρα του Γιόχανσον και κεφαλιά του Τζεμπούρ. Η πίεση των γηπεδούχων ήταν συνεχής και στο 19’, ξανά μετά από πρέσινγκ, ο Ντίντακ βρήκε τον Αραβίδη κι εκείνος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ βρήκε τρίτο γκολ στην πρώτη της ουσιαστικά απειλητική επίθεση, μετά από σέντρα του Γκάλο στο 62' και μονοκόμματο σουτ του Αραβίδη, για το 3-0! Η ομάδα της Καλλονής αδυνατούσε να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα, με τις μοναδικές ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, να προκύπτουν μετά από στημένες φάσεις. Ο Αντέτζο είδε τους αμυντικούς της ΑΕΚ μέσα σε δύο λεπτά να απομακρύνουν πάνω στη γραμμή, αρχικά ψηλοκρεμαστό πλασέ του και εν συνεχεία κεφαλιά μετά από κόρνερ, ενώ λίγο αργότερα και από τη... σπόντα του Καλτσά, ο Γκάλο έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Ο Πογέτ δε σταμάτησε από την πλευρά του να ζητά από την ομάδα του να επιτίθεται κατά κύματα, βάζοντας στο ματς τους Βάργκας και Μάνταλο. Όμως παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, ούτε ο Αραβίδης, ούτε ο Βάργκας, αλλά ούτε και ο Μάνταλος που βρέθηκαν σε θέση βολής, κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία της ΑΕΛΚ. Στις καθυστερήσεις, σε μια ακόμα χαμένη ευκαιρία, ο Μπουονανότε πλάσαρε άουτ, με το σκορ να μένει στο 3-0, που αναμφίβολα κολακεύει την ΑΕΛΚ.

Ο διαιτητής Τζήλος, σε ένα εύκολο ματς, δεν τα πηγε καλά. Η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για τη φάση του 49ου λεπτού, όταν ο Τσαμπούρης αρχικά κλότσησε και εν συνεχεία τράβηξε τον Τζεμπούρ μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να μη δίνει πέναλτι. Ταυτόχρονα, χαρίστηκε σε αρκετές περιπτώσεις, όπου τα μαρκαρίσματα ξέφυγαν...
 
ΑΕΚ (Πογέτ): Μπαρόχα, Κολοβέτσιος, Άρθο, Γκάλο, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον (89’ Κορδέρο), Μπουονανότε, Πλατέλλας (63’ Βάργκας), Αραβίδης, Τζεμπούρ (76’ Μάνταλος)

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Θεοδωρίδης): Χογκ, Τσαμπούρης, Βαλιός, Αντέτζο (65’ Ούκα), Γιορέντε (84’ Ευαγγελιδάκης), Κεϊτά, Χιντασέλι (65’ Ξυδάς), Γεωργίου, Καλτσάς, Σαμπά, Μανούσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey