Θεοδωρίδης: "Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο"

07/12/2015 - 13:29

Ο προπονητής της ΑΕΛΚ Θαλής Θεοδωρίδης μίλησε με ενθουσιασμό για τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του απέναντι στην ΑΕΚ, μέσα στο ΟΑΚΑ, ζητώντας κάτι περισσότερο από το παιχν΄πιδι, βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε η ομάδα του κόντρα σε έναν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό αντίπαλο.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι τα περισσότερα για την ομάδα μας. Έχουμε πει όμως με τους παίκτες μας ότι θα διεκδικήσουμε κάθε ματς σε οποιαδήποτε έδρα. Βάσει ευκαιριών, ίσως δικαιούμαστε κάτι περισσότερο, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό μετά το 3-0.", επεσήμανε αρχικά ο 48χρονος τεχνικός, προσθέτοντας στη συνέχεια: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Προσπαθήσαμε, τρέξαμε, πιέσαμε και αυτό γεννά κινδύνους γιατί η ΑΕΚ έχει γρήγορους φορ. Η ποιότητα του Μπαρόχα και του Τζιμπούρ έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ΑΕΚ".

H AΕΛΚ επέστρεψε στη βάση της και ξεκινά από σήμερα κιόλας την προετοιμασία της για το σπουδαίο -έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στη Super League- ντέρμπι παραμονής με αντίπαλο τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι. Με τους Καλλονιάτες να επιζητούν εναγωνίσως ένα θετικό απότελεσμα για να ξεκολλήσουν από τις θέσεις των ουραγών του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey