Κυρίαρχη, αλλά αναποτελεσματική!

14/02/2016 - 20:14

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε η ΑΕΛΚ κόντρα στον Πανιώνιο, στο ματς της 22ης Αγωνιστικής, παραμένοντας σε δεινή βαθμολογική θέση, με το πρωτάθλημα να οδεύει στην τελική του ευθεία. Ο Νίκος Καραγεωργίου είδε για ακόμα μία φορά τους ποδοσφαιριστές του να κυριαρχούν στο γήπεδο, όμως η ΑΕΛΚ ήταν ξανά αναποτελεσματική στο επιθετικό τρίτο, χωρίς καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Ο αγώνας ξεκίνησε χωρίς πολλές φάσεις στα πρώτα λεπτά και δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι ουσιαστικά, η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 29ο λεπτό, όταν ο Πανιώνιος άνοιξε και το σκορ. Ο Χαλκιαδάκης έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, σουτάροντας δυνατά με τον Δαύκο να μην αποκρούει σωστά και τον Ανσαριφάρντ, που καραδοκούσε, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των Καλλονιατών για το 0-1!

Η ΑΕΛΚ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 37ο λεπτό έχασε καλή ευκαιρία με τον Ελλακόπουλο, όμως το σουτ του Αργεντινού έφυγε λίγο άουτ. Την ίδια τύχη είχε ελάχιστα λεπτά μετά και το σουτ του Μανούσου. Πριν οι δύο ομάδες όμως πάνε στα αποδυτήρια, η ΑΕΛΚ ισοφάρισε. Ήταν το 44ο λεπτό, όταν ο Φαβάλι εκτέλεσε κόρνερ, ο Μάρκοβιτς πήρε την κεφαλιά, με τον Μίκιτς να κάνει την προβολή στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και τον Αναστασιάδη στην επαναφορά να πετυχαίνει περιπετειωδώς το 1-1. Ο Πανιώνιος όμως, λίγο έλειψε να πάρει με τη σέντρα ξανά το προβάδισμα, όμως ο Ανσαριφάρντ αστόχησε στο τετ α τετ με τον Δαύκο, «σκάβοντας»
την μπάλα πάνω από το οριζόντιο.

Στην επανάληψη, η ομάδα της Καλλονής κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Πρώτη καλή στιγμή σε φάουλ του Φαβάλι με τον Ρισβάνη να απομακρύνει σε κόρνερ. Λίγο αργότερα ο Πανιώνιος είχε δοκάρι σε λάθος απομάκρυνση του Φαβάλι, με την μπάλα να παίρνει ύψος και λόγω του δυνατού αέρα να αλλάζει πορεία. Στην αμέσως επόμενη φάση, η ΑΕΛΚ άγγιξε το 2-1 όταν ο Μανούσος καθυστέρησε να σουτάρει και σε δεύτερο χρόνο έστειλε την μπάλα άουτ. Οι παίκτες του Καραγεωργίου πίεζαν ασφυκτικά, ο Πανιώνιος ήταν όλος μέσα στην περιοχή του, αλλά το δεύτερο γκολ δεν ήρθε ποτέ.

Συνθέσεις

ΑΕΛΚ (Καραγεωργίου): Δαύκος, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Βαλλιός (37’ Γεωργίου), Γκόλιας, Καλτσάς, Ελλακόπουλος (85’ Σπυρόπουλος), Τσαμπούρης, Φαβάλι, Μάρκοβιτς (74’ Κάρλσον), Μανούσος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Καθάριος (83’ Τζανδάρης), Χαλκιαδάκης (72’ Μπακασέτας), Μπαργκάν (63’ Καραμάνος), Ανσαριφάρντ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey