Νέα παράπονα για τη διαιτησία!

20/02/2016 - 22:51

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, αναφερόμενη για ακόμα μία φορά σε διαιτητικά λάθη μέσα στη φετινή σεζόν. Είχε προηγηθεί στις 14 Γενάρη μια ακόμα αναφορά στις διαιτητικές αποφάσεις τότε του Κομίνη και των βοηθών του, στη διάρκεια του επαναληπτικού με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο βρέθηκε ο διαιτητής Σελίμος, για την υπόδειξη ενός αστείου πέναλτι σε... ανατροπή του Ατζαγκούν από τον Αναστασιάδη, χωρίς όμως να υπάρχει επαφή μεταξύ των δύο παικτών.

Αναλυτικά: "Μοιάζει μάταιο να προσπαθείς και να αγωνίζεσαι όταν πρόκειται να αντιμετωπίσεις διαιτησίες όπως τη σημερινή του Σελίμου. Γιατί σήμερα αντιμετωπίσαμε και τον Λεβαδειακό και τον Σελίμο.

Ήμασταν στην ίδια βαθμολογική θέση που είμαστε και σήμερα όταν, περίπου δύο μήνες πριν, αποφασίσαμε να αλλάξουμε πράγματα στην ομάδα μας και να ενισχυθούμε, σε μια προσπάθεια να παραμείνουμε στη Superleague. Ακόμα κι αν αυτό δε συμβεί όμως, τουλάχιστον θέλουμε να ξέρουμε πως σταθήκαμε με αξιοπρέπεια ως το τέλος.

Σήμερα ήμασταν καλύτεροι. Σε έναν ακόμη αγώνα ήμασταν άτυχοι. Σε έναν ακόμη αγώνα ήμασταν αδικημένοι. Ο διαιτητής Σελίμος φρόντισε για το τελευταίο. Νοσηρή η κατάσταση στη διαιτησία και όσο κι αν βλέπουμε τη φάση του "πέναλτι" τόσο περισσότερες νοσηρές σκέψεις κάνουμε με το νου μας..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey