Η ύποπτη φιέστα και ο... κοριός της ΕΥΠ!

07/06/2016 - 12:01 Τελευταία τροποποίηση στις 07/06/2016 - 12:10

Στην ΑΕΛΚ μπορεί να ψάχνουν τρόπο ώστε να αγωνιστούν στη Football League και να είναι μάλιστα ανταγωνιστικοί, την ίδια ώρα όμως δε σταματούν να τη συνοδεύουν τα... παράσημα από τη συμμετοχή της στη Super League.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», η εταιρεία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης Sportradar, η οπoία είναι συμβεβλημένη με την UEFA, εντόπισε δύο νέα ύποπτα ελληνικά ματς και η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία απέστειλε τους σχετικούς φακέλους στην ΕΠΟ. Ένας από αυτούς τους αγώνες είναι το Ολυμπιακός-ΑΕΛΚ 5-0, στη φιέστα των Πειραιωτών για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος κατά την τελευταία αγωνιστική. Το άλλο ματς είναι Αναγέννηση Καρδίτσας-Λαμία για τη Football League.

Στο μεταξύ, ακόμα ένα «καυτό» απόσπασμα από τις μαγνητοφωνήσεις τις ΕΥΠ στην υπόθεση των «στημένων» ποδοσφαιρικών αγώνων αποκάλυψε η εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκήνιο». Πρόκειται για μια συνομιλία, που δημιουργεί πολλά «ερωτηματικά», κυρίως για το «αίτημα» του Χαράλαμπου Αθανασίου προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «στην απομαγνητοφώνηση ακούγεται ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης να συζητά με τον μεγαλοπαράγοντα του Ολυμπιακού αλλά και κατηγορούμενο στην υπόθεση της εγκληματικής, Β. Μαρινάκη, και να του ζητά, μεταξύ άλλων, να του προσέξει την Καλλονή, δηλαδή την ομάδα της Λέσβου, από όπου κατάγεται αλλά και εκλέγεται ο κ. Αθανασίου.

Όπως αναφέρεται και στο sdna.gr, οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες είναι στη διάθεση των δικαστικών και ανακριτικών Αρχών, που μπορούν να αποδείξουν τις σχέσεις που διατηρούσε ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης με έναν μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου, ο οποίος ελεγχόταν την ίδια περίοδο. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι έκδηλα. Πως ένας Υπουργός Δικαιοσύνης συνομιλεί με έναν παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που κατηγορήθηκε την ίδια περίοδο για «στημένα» παιχνίδια και άλλες παραβάσεις; Και πως είναι δυνατόν να ζητάει ο Χαράλαμπος Αθανασίου από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού να «του προσέξει την Καλλονή»; Τι ακριβώς εννοεί και από που και ως που να μπορεί ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» να προσέξει την ομάδα της Μυτιλήνης;

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey