Συζητά το πλάνο με Βαζάκα

07/07/2016 - 10:13

Στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ έλαβαν τις αποφάσεις τους για το πού θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα σεζόν, μετά τις σκέψεις και τις συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων της όλο το προηγούμενο διάστημα. Το πρωτάθλημα της Football League μπορεί να φαντάζει... βουνό, μετά από τρεις συνεχόμενες σεζόν όπου το χρήμα έρεε άφθονο στη Super League, ωστόσο οι Καλλονιάτες δήλωσαν και επίσημα τη συμμετοχή τους, ξεκινώντας σταδιακά να υλοποιούν το σχεδιασμό τους για την ερχόμενη περίοδο.

Πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι η εύρεση προπονητή, με τον Νίκο Μιχαλάκη να επιθυμεί να φέρει στη Λέσβο έναν έμπειρο τεχνικό. Ο Αλέκος Βοσνιάδης, ένας παλιός γνώριμος από τότε που η ομάδα της Καλλονής αγωνιζόταν στη Γ' Εθνική και έδινε μάχες με την Αναγέννηση Επανωμής για την άνοδο, απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, αφού δεν πείσθηκε για τους πρωταγωνιστικούς της στόχους. Έτσι, ο ισχυρός άνδρας των Καλλονιατών στράφηκε στη λύση του Γιώργου Βαζάκα, που έχει... φάει με το κουτάλι την κατηγορία. Ενδεικτικά, έχει εργαστεί σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Τύρναβο, Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλων Σμύρνης, Εθνικό Αστέρα, Κέρκυα, Πανιώνιο, Αιγάλεω, Καλλιθέα, Πιερικό, Ιωνικό, Φωστήρα, Τρίκαλα, Καλαμάτα, Ηλιούπολη και Ηρακλή Ψαχνών, ενώ κατά την περσινή σεζόν πέρασε από τρεις ομάδες, Πανελευσινιακό, Λαμία και Τρίκαλα.

Ο Βαζάκας βρίσκεται στη Μυτιλήνη και έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΛΚ για το αγωνιστικό πλάνο του συλλόγου, δεδομένων των πολλών ανοικτών μετώπων που υπάρχουν σε οικονομικές οφειλές. Το σκεπτικό των ανθρώπων της ομάδας είναι να βασιστούν σε νεαρούς, εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, δίνοντας ευκαιρίες σε Μυτιληνιούς που υπάρχουν στο ρόστερ είτε της πρώτης ομάδας είτε της νέων (Κ20) και παράλληλα να την ενισχύσουν με κάποιες μεταγραφές έμπειρων παικτών, δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο, για τους στόχους που θα τεθούν. 

Εφόσον οι επαφές των δύο πλευρών εξελιχθούν θετικά, τότε θα απομένουν μόνο οι τυπικές ανακοινώσεις από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΛΚ, η οποία παράλληλα βολιδοσκοπεί και τις προθέσεις συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, τους οποίους θα ήθελε και τη νέα σεζόν στις τάξεις του συλλόγου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey