Και επίσημα Βαζάκας

07/07/2016 - 13:16 Τελευταία τροποποίηση στις 07/07/2016 - 13:26

Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ τα βρήκε σε όλα με τον Γιώργο Βαζάκα και ο 56χρονος προπονητής ανέλαβε και επίσημα τα ηνία στον πάγκο της ομάδας της Καλλονής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Football League.

Οι συζητήσεις για το αγωνιστικό πλάνο του συλλόγου κατέληξαν σε συμφωνία και αφού ο έμπειρος προπονητής ήρθε στη Λέσβο, ήταν θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί επισήμως και η συμφωνία των δύο πλευρών.

Για τον Γιώργο Βαζάκα η ΑΕΛΚ είναι η 23η ομάδα που αναλαμβάνει να προπονήσει, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στους πάγκους το μακρινό 1994 στον Ορέστη Ορεστιάδας. Ακολούθησαν Αναγέννηση Καρδίτσας, Τύρναβος, Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων Σμύρνης, Χαλκηδόνα, Εθνικός Αστέρας, Κέρκυρα, Ποσειδώνας Νέων Πόρων, Πανιώνιος, Αιγάλεω, Καλλιθέα, Πιερικός, Ιωνικός, Φωστήρας, Τρίκαλα, Καλαμάτα, Ηλιούπολη και Ηρακλής Ψαχνών, ενώ κατά την περσινή σεζόν πέρασε από τέσσερις ομάδες, αναλαμβάνοντας αρχικά τον Πανελευσινιακό, μεταπηδώντας στα Τρίκαλα, ακολούθως στη Λαμία και κλείνοντας τη σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης ως αντικαταστάτης του πρώην προπονητή του Αιολικού Κωνσταντίνου Παναγόπουλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey