Τρεις πρώην του Αιολικού θέλει ο Βαζάκας

11/07/2016 - 12:27

Τα... πλοκάμια της στο μεταγραφικό παζάρι απλώνει σιγά-σιγά η ΑΕΛΚ, που θέλει να φέρει στη Λέσβο παίκτες που γνωρίζει ο Γιώργος Βαζάκας και παράλληλα είναι προσιτοί στα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

Τρεις εξ' αυτών μάλιστα έχουν πρότερη εμπειρία στη Λέσβο, αφού στο πρόσφατο παρελθόν έχουν αγωνιστεί στον Αιολικό και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε επαφές με τη διοίκηση των Καλλονιατών, προκειμένου να επιστρέψουν στο νησί, αυτή τη φορά για λογαριασμό της ΑΕΛΚ.

Ο λόγος για τον δεξιοόδαρο μέσο Δημήτρη Ζουλιώτη, ο οποίος αγωνίστηκε στον Αιολικό τη σεζόν 2007-08 επί Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο, τον κεντρικό αμυντικό Θανάση Ρεπετσά που την ίδια σεζόν έκανε προετοιμασία με τους "κυανόλευκους", ως επιλογή του Μάρκου Μαυρομάτη, όμως έλυσε ξαφνικά τη συνεργασία του μαζί τους, αλλά και τον επίσης κεντρικό αμυντικό Παναγιώτη Ζώνα, ο οποίος έπαιξε στον "ΑΙΟ" τη σεζόν 2011-12 στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Ο Βαζάκας γνωρίζει τον Ζουλιώτη από τη Λαμία, με τον Ρεπετσά έχει συνεργαστεί τόσο στον Αχαρναϊκό, όσο και στα Τρίκαλα, όπου επίσης είχε πέρυσι και τον Ζώνα.

Στα υπ' όψη του 55χρονου προπονητή βρίσκεται και ένας ακόμα παλιός γνώριμος, αυτή τη φορά της ΑΕΛΚ, ο Χάρης Σιλιγαρδάκης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey