Βαζάκας: "Δεν είναι αυτή η ομάδα μας"

27/11/2016 - 14:44

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στη Συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Βαζάκας, μετά την ήττα από τη Λαμία μέσα στη Μυτιλήνη, ωστόσο εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΑΕΛΚ θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Όταν χάνεις ένα ματς, ψάχνεις πάντα δικαιολογίες. Εγώ δεν θα το κάνω. Η διακοπή μας έκανε κακό, μετά το θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη. Κάτι ανάλογο είδαμε και με τον Αχαρναϊκό. Αυτό είναι το λιγότερο. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι.  Άλλα σχεδιάσαμε, δεν μας βγήκαν μέσα στο γήπεδο. Η Λαμία έχει έμπειρους παίκτες, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και χάρη στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών της πέτυχε αυτή τη νίκη. Ο δρόμος όμως είναι μακρύς. Δεν είναι αυτή η ομάδα που είδατε σήμερα. Δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που δημιουργούμε. Είμαι σίγουρος γι' αυτό που λέω. Σήμερα απλώς χάσαμε ένα παιχνίδι. Εύχομαι να μην έχουμε άλλες διακοπές από εδώ και πέρα.»

Μιλώντας για τα λάθη των ποδοσφαιριστών του, ανέφερε: «Θα μάθουμε από τα λάθη μας. Τον ενθουσιασμό μας τον πληρώσαμε, γιατί μετά το αποτέλεσμα στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ, ψηλώσαμε. Αυτό που δεν πρέπει να πληρώσουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος είναι η απειρία μας. Τα λάθη μας θα τα διορθώσουμε και θα γίνουμε αυτή η ομάδα που σχεδιάζουμε. Είμαστε στενοχωρημένοι άλλοι, αλλά πολλές φορές έρχεται ένα κακό αποτέλεσμα και ξυπνάς, βλέπεις τι έφταιξε και γίνεσαι καλύτερος. Θα γίνουμε καλύτεροι και θα γίνουμε πάλι ομάδα που θα παίξει ρόλο στην κατηγορία.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey